Autonieuws

Alfa Romeo Giulia: het interieur

De Alfa Romeo Giulia blijft de gemoederen bezig houden. Alfa Romeo trok afgelopen week eindelijk het doek van de Giulia, maar hield daarbij het interieur verborgen. Tot nu. Want we hebben eindelijk ook zicht op het binnenste van de Giulia.

Update 16 juli 2015 – Foto's van de nieuwe Giulia die door Alfa Romeo zelf de wereld in zijn gestuurd, zijn dun bezaaid. Wil je meer zien van de Alfa's messias, in het bijzonder van de binnenzijde, dan zal je kennelijk toch echt geduld moeten hebben tot de eerstvolgende mondiale autoshow of hopen op officieuze foto's namens derden. En schijnbaar loont fanatiek duimen een stuk meer dan tergend lang wachten, want, voilà, ruim voor de IAA in Frankfurt plaatsvindt zijn er diverse interieurfoto's van de Giulia Q opgedoken.

Italiaanse flair
We hadden gehoopt op Italiaanse flair van binnen en daar worden we niet in teleurgesteld. Zo op het eerste gezicht lijken de materialen sportief getint en goed verzorgd. We spotten zelfs een heuse startknop op het stuurwiel. Daarbij zien we ook een MMI-achtige knop op de middentunnel en zelfs een heuse pook voor de handbak! Jazeker, Alfa Romeo heeft blijkbaar een handbak voor ons in petto op de 510 pk's zelf te temmen.

Meer informatie ontbreekt vooralsnog
Ongetwijfeld gaat Alfa Romeo ons binnenkort daadwerkelijk meer vertellen over het interieur van de Giulia, voor nu moeten we het doen met deze enige foto en een paar conclusies van onszelf.

Gerelateerde artikelen

Alfa Romeo Giulia gaat erin als pancetta

Autonieuws
Alfa Romeo Giulia gaat erin als pancetta
> Artikel lezen

Mogelijk in 2017 al de Alfa Romeo Giulia Sportwagon

Autonieuws
Alfa Romeo Giulia Sportwagon: een preview
> Artikel lezen

Alfa Romeo Giulia Veloce: een sportiever randje

Autonieuws
Alfa Romeo Giulia Veloce
> Artikel lezen

Slechts 100 stuks: Chronoswiss Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Snelste Alfa's eren Nürburgring met speciale editie

Autonieuws
Snelste Alfa's eren de Nürburgring
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.