Autonieuws

Prijzen nieuwe Opel Astra bekend gemaakt

Opel heeft de prijslijst van de nieuwe Astra openbaar gemaakt. Ondanks dat de auto pas in het laatste kwartaal van dit jaar bij de dealers zal staan zijn de prijzen daarmee alvast vrijgegeven. Instappen kan vanaf € 19.995,- voor de gloednieuwe 1.0 Turbo. En dat is bijzonder scherp geprijsd.

Opel zet de nieuwe Astra sterk in de markt. In het zeer competitieve segment is hij niet alleen de meest moderne kandidaat, de prijzen zijn ook concurrerend. De vanafprijs van € 19.995,- voor de nieuwe 105 pk sterke 1.0 liter turbomotor is lager dan menig concurrent. Wie zakelijk wil rijden heeft nog een voordeel: dankzij de CO2-uitstoot van 99 g/km komt de auto in aanmerking voor 20% bijtelling. Naast deze instapmotor levert Opel de Astra ook met een 150 pk sterke viercilinder welke voor minimaal € 22.895,- in de prijslijst is opgenomen.

Prijs nieuwe Opel Astra diesel
Wie voor een diesel kiest kan bij Opel terecht voor minimaal € 24.295,-. Dat is de vanafprijs van de 1.6 CDTI dieselmotor met 110 pk. De 136 pk sterke variant van deze diesel kost € 26.295-, en beide motoren zijn goed voor 20% bijtelling (respectievelijk 90 en 99 g/km).

Gerelateerde artikelen

Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is

Autonieuws
Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is
> Artikel lezen

Irmscher previewt zijn nieuwe Opel Astra

Tuning & styling
> Artikel lezen

Altijd connected met de Online Editions van Opel

Overige
Opel Online Edition
> Artikel lezen

Onderschat de volgende Opel Astra OPC niet

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.