Autonieuws

Subaru Impreza

De nieuwe Subaru Impreza

Subaru blijft maar bezig met het restylen van die neus van de Subaru. Maar niet alleen de neus veranderde, ook de rest van het exterieur, het interieur en zelfs technisch werd de Impreza verbeterd.

De nieuwe Subaru Impreza
Wanneer je naar de auto kijkt, valt gelijk de vernieuwde grille op. De grille, bestaande uit een grote ovale luchtinlaat met aan weerskanten twee liggende luchtroosters, is het nieuwe familiegezicht van het Japanse merk. Zo rijden er in Amerika al de Subaru B9 en in Japan de R en R2 met deze neus rond. Verder zijn de koplampen van de Impreza al het ware gladgestreken en heeft Subaru de achterlichten een afgerond design meegegeven.
 
Wachten op de IAA
In het interieur zal de vernieuwde Impreza onder andere nieuwe bekledingstoffen en afwerkingskleuren krijgen. Op het technische gebied heeft Subaru al laten doorschemeren dat de WXR STi sterk verbetert gaat worden. Het eerste bewijs hiervoor is dat het koppel van de STi zal stijgen van 343 naar 422 Nm. De Europese variant van de Impreza zal tijdens de IAA in Frankfurt onthuld worden. Meer informatie volgt dan natuurlijk ook.
Redactie
Door Redactie

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

De nieuwe Subaru Impreza
De nieuwe Subaru Impreza
De nieuwe Subaru Impreza
De nieuwe Subaru Impreza

Zoeken

Merk- & modeldossiers