Autonieuws

Nissan prijst elektrische, 7-persoons e-NV200

De e-NV200 Evalia is Nissan's volledig elektrisch aangedreven personenbus, die er nu ook is met zeven zitplaatsen. Dit kost 'ie.

De Nissan e-NV200 was er al als bedrijfsauto en als personenuitvoering met plek voor vijf inzittenden, en nu komt daar dus een 7-zitsvariant bij. De emissieloze people carrier heeft dezelfde aandrijflijn als de Nissan Leaf met een 109 pk sterke elektromotor. Door gebruik van een andere batterij en een regeneratief remsysteem heeft de e-NV200 een actieradius tot 170 kilometer.

Scherp geprijsd

De zevenpersoons e-NV200 Evalia is er vanaf € 31.574,95. Daar komt de batterijhuur dan nog bij, waarvoor Nissan 88 euro per maand vraagt. Als je liever geen batterij wilt huren is de zevenzitter er inclusief batterij vanaf € 37.479,75. Een mooie bijkomstigheid is dat er in ieder geval tot 2016 geen motorrijtuigenbelasting betaald hoeft te worden.

Uitrusting
Standaard wordt de e-NV200 Evalia geleverd als Connect Edition met automatische airco, cruise control, automatische licht- en regensensor en Carwings, een systeem waarmee een aantal functies op afstand bediend kan worden. De e-NV200 Evalia met zeven zitplaatsen is per direct te bestellen.

Gerelateerde artikelen

CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'

Autonieuws
CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'
> Artikel lezen

Nissan Xmotion Concept: Qashqai van 2030?

Autonieuws
> Artikel lezen

Nissan IMx KURO: futuristische concept 'leest' jouw gedachten

Autonieuws
IMx KURO
> Artikel lezen

Nissan e-NV200 is de taxi van de toekomst

Autonieuws
Nissan e-NV200 is de taxi van de toekomst
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.