Autonieuws

Vernieuwde BMW 3-serie te vroeg

Het zijn weliswaar geen foto's in hoge resolutie maar het is genoeg om de vernieuwde 3-serie – eerder dan BMW lief is – duidelijk zichtbaar in beeld te brengen.

Update - Inmiddels zijn er betere foto's gelekt alsook beelden van de vernieuwde 3-serie Touring.

Later vandaag officieel
Het was BMW bijna gelukt om de vernieuwde 3-serie geheim te houden tot aan de officiële onthulling later vandaag. Anderzijds, zo wereldschokkend is deze lekkage niet, want je moet er twee, zo niet drie keer voor kijken om de optische verschillen met het pre-faceliftmodel te ontdekken. Zelfs de kenner zal er moeite mee hebben meteen te achterhalen dat de bumpers en de verlichting net even anders zijn. Binnenin zijn de veranderingen zowaar nog summierder.

Onder de kap
Naar verluidt is de facelift vooral technisch van aard. De typeaanduiding achterop deze blauwe 3-serie doet dit vermoeden. De motorisering 340i kenden we namelijk nog niet en is vrijwel zeker de plaatsvervanger van de 335i met naar verwachting iets meer vermogen en toch een lager brandstofverbruik. Andere nieuwkomers waarmee we later vandaag kennis denken te maken zijn de 1.5 liter drie- en 2.0 liter viercilinder uit de MINI. Plus mogelijk een plug-in hybride met de (geknepen) aandrijflijn van de X5 eDrive40e.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe BMW M3 probeert Nürburgring meester te maken

Spyshots
BMW M3: gas erop met prototype
> Artikel lezen

Ziet de nieuwe BMW 3-serie er zo uit?

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M3 CS: powerhouse met dikke looks

Autonieuws
BMW M3 CS
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage

Spyshots
Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.