Autonieuws

AutoRAI 2015: ouderwets genieten geblazen

Redactie16 april 2015

De AutoRAI is terug van weggeweest! Na 4 jaar hét autofeest van Nederland te hebben moeten missen, kan iedereen met het autohart op de juiste plaats vanaf morgen tot en met 26 april zijn of haar hart ophalen bij vrijwel alle modellen die de autobranche momenteel rijk is. Vandaag – tijdens de persdag – hebben wij alvast een kijkje kunnen nemen op de AutoRAI 2015 en genoten met volle teugen.

Voor wie de traditioneel in maart gehouden Autosalon van Genève om welke reden ook aan zich voorbij heeft moeten laten gaan, is de AutoRAI hét alternatief om met eigen ogen het laatste autonieuws te kunnen proeven, voelen en opsnuiven. En wij vonden dat maar wat heerlijk! Zelfs met de Geneefse autoshow nog vers in het geheugen. En geloof ons, dat wil wat zeggen.

Ga vooral zelf kijken en genieten!
Toegeven, de AutoRAI is niet bedeeld met de visuele pracht en praal van mondiale autoshows als Genève, Frankfurt en Parijs waar ware autopaleizen samensmelten tot een indrukwekkende skyline. Is dat erg? Welnee. Tuurlijk brengt een dergelijke entourage een fantastische sfeer met zich mee, maar in principe is het bijzaak. Daar kom je niet voor. Auto's wil je zien! Zoveel mogelijk en de allernieuwste, graag. Nou, dat biedt de AutoRAI volop.
Vrijwel alle automerken die in Nederland actief zijn hebben hun modellen in de wax gezet om twee weken lang te schitteren onder één dak. Een betere showroom ga je niet treffen zo dichtbij huis. Wie alle nieuwkomers van het moment wil bewonderen, opzoek is naar een nieuwe trots of gewoon een gezellig dagje erop uit wil moet dus in Amsterdam zijn. Liever eerst de kat uit de boom kijken? Dan kan. Door verder naar onderen te scrollen krijg je alvast de AutoRAI aan de hand van tientallen foto's in een notendop te zien. Maar wij adviseren: ga vooral zelf kijken en genieten.

Gerelateerde artikelen

Geen opvolger, wel nog een facelift voor Audi R8

Spyshots
> Artikel lezen

Wegdromen bij de 1.360 pk sterke DS X E-tense

Autonieuws
> Artikel lezen

Gumpert draagt veredelde Nissan GT-R op aan dochter

Autonieuws
> Artikel lezen

En zo is de nieuwe Audi A1 ineens nagenoeg stickerloos

Spyshots
> Artikel lezen

Eerste technische specificaties nieuwe BMW 8-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

Twee keer kijken naar gefacelifte Hyundai i20

Autonieuws
Twee keer kijken naar gefacelifte Hyundai i20
> Artikel lezen