Autonieuws

Exclusief voor ons: Porsche 911 Targa 4S Exclusive Edition

Slechts 15 exemplaren worden er van gemaakt, en die komen allemaal naar ons land. Porsche heeft op de AutoRAI deze 911 Targa 4S Exclusive Edition onthuld. Een model ter ere van '50 jaar Targa'.

De 911 Targa 4S Exclusive Edition is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en alle 15 exemplaren zijn uitgevoerd in de kleur Gulfblauw met accenten in hoogglans zwart. De 20 inch lichtmetalen wielen zijn van het type Sport Classic Exclusive – liefhebbers herkennen er direct het historische 'Fuchs-design' in.

“Elk model wordt geleverd met een fotoboek dat de totstandkoming van de auto in beeld brengt”

Porsche Exclusive

De auto's worden door Porsche Exclusive speciaal vervaardigd en dat biedt ruimte voor een heel aantal extra's. Neem de verlichte instaplijsten, de middenbaan van de stoelen dat geïnspireerd is op de 'Pepita'-stof uit de jaren zestig en lederstiksels uitgevoerd in contrasterend Rodiumzilver. Een andere bijzonder herkenningspunt is de sierlijst op het dashboard met de 911 Targa 4S Exclusive Edition-aanduiding. De bijzondere afkomst van de auto wordt duidelijk gemaakt door het deksel van de middenarmsteun waarop 'Porsche Exclusive Manufaktur' staat vermeld.

“Liefhebbers herkennen er direct het historische 'Fuchs-design' in.”

Fotoboek van het productieproces

Direct na de AutoRAI zal de levering starten. De prijs bedraagt € 223.230,- in combinatie met de PDK-bak en € 229.500,- indien wordt geopteerd voor een handbak met zeven verzetten. De exclusiviteit wordt nog eens benadrukt doordat elk model wordt geleverd met een fotoboek dat de totstandkoming van de auto in beeld brengt, inclusief al het handwerk dat daar bij hoort.

Gerelateerde artikelen

Alle prijzen vernieuwde Porsche 911

Autonieuws
> Artikel lezen

Het lekkerste van de GTS optioneel voor elke Porsche 911 Carrera S

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche-meneer parkeert zijn 911 Targa verticaal

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche Exclusive-traktaties voor gefacelifte 911

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche lanceert vernieuwde 911 GTS

Autonieuws
Porsche lanceert vernieuwde 911 GTS
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.