Vernieuwde Toyota Auris heeft een prijskaartje

De vernieuwde Toyota Auris is van een prijskaartje voorzien. De hatchback onderging een facelift en staat vanaf eind juni bij de dealer.

De prijzen voor de vernieuwde Auris beginnen bij € 18.950,-. Voor dat geld heb je de 1.3 VVT-i Comfort als hatchback. De Touring Sport-uitvoering is altijd € 1.300,- duurder en krijg je mee vanaf € 20.250,-.

Hybride
De hybride versie van de Auris komt nog altijd in aanmerking voor 14% bijtelling. De Auris 1.8 Hyrbrid Comfort is er vanaf € 24.395,- en komt standaard als automaat. De Auris Touring Sport is er als hybride vanaf € 25.695,- en is de ruimste station met 14% bijtelling en standaard automaat.

20%

Dieselen in de Auris hatchback kan vanaf € 22.950,- met de 90 pk sterke 1.4 D-4D-F Comfort. De station-uitvoering kost in dit geval € 24.250,-. De nieuwe 112 pk sterke 1.6 D-4D-F is er vanaf € 27.450,-. Alle diesel-uitvoeringen van de Auris komen in aanmerking voor 20% bijtelling.
Ook in de benzine-uitvoeringen is er een Auris met 20% bijtelling beschikbaar. Voorwaarde is dan wel dat er met automaat wordt gereden. De Auris hatchback met 1.2T turbobenzinemotor en automaat kost € 25.295,- en is uitgerust met het Aspiration-pakket.

Uitrusting

De Auris is standaard uitgerust met onder andere verwarmde buitenspiegels, verstelbaar stuur met audiobediening, LED-dagrijverlichting, Vehicle Stability Control en Hill-Start Assist Control. Optioneel zijn de pakketten Aspiration, met onder andere Climate Control, Cruise Control en DAB+-radio, en Dynamic, met regensenor, automatisch dimmende binnenspiegel en Smart entry.
Voor de hybride leaserijder heeft Toyota aantrekkelijke lease-pakketten samengesteld. Zo krijg je met het Hybrid Lease-pakket privacy glass en een panoramisch dak, is de Hybrid Lease Pro-uitvoering voorzien van LED-koplampen en krijg je bij de Hybrid Lease Exclusive lederen bekleding en lichtmetalen velgen.
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties