Autonieuws

Sportief actiemodel: Chevrolet Kalos Rally

Om de autosportactiviteiten, en met name de rally, van Chevrolet te onderstrepen komt de Nederlandse importeur met de Kalos Rally. Het is een limited edition met een oplage van 75 stuks.

Chevrolet is dit jaar nadrukkelijk aanwezig op de rallypaden en de belangrijkste race-circuits ter wereld. In Nederland wordt de Chevrolet Kalos Rally Challenge verreden en op wereldniveau neemt Chevrolet deel met de Nubira aan het World Touring Car Championship. Volledig in lijn met deze sportieve activiteiten lanceert Chevrolet Nederland nu de Kalos Rally in een gelimiteerde oplage van 75 stuks. De sportversie van de Kalos is gebaseerd op de driedeursuitvoering met 1.4 liter 16V motor.
 
Driedeurs
De begin dit jaar geïntroduceerde Chevrolet Kalos driedeurs heeft een sportievere uitstraling dan zijn vijfdeurs stalgenoot. De Kalos Rally Challenge wordt dan ook met de driedeursversie verreden, een model dat vooral de jonge, sportieve automobilist aanspreekt. Om die reden ook heeft Chevrolet ervoor gekozen om de driedeurs Kalos uit te kiezen voor dit sportieve actiemodel.
 
Sportieve look
De Chevrolet Kalos Rally is voorzien van een aantal sportieve extra’s die niet alleen het uiterlijk verder verfraaien, maar de Kalos ook een straffer, sportiever rijgedrag bezorgen. Het Rally-pakket bestaat uit onder andere een complete bodykit met gewijzigde voor- en achterbumper, dakspoiler en zijskirts. Verder zien we een sportgrille, 15 inch lichtmetalen velgen en een dubbel uitlaatsierstuk. De speciale ‘Rally striping’ zetten de puntjes op de ‘i’. In het interieur is een aluminium pedalenset te zien en bij het instappen vallen de speciale dorpelbeschermers op.
 
Voordelig pakket
De consumentenprijs voor het volledige rallypakket, dat een totaalwaarde van € 3.500,- vertegenwoordigt, bedraagt € 1.750,- en is daarmee zeer aantrekkelijk geprijsd. De Chevrolet Kalos Rally is met onmiddellijke ingang – beperkt – leverbaar.

Gerelateerde artikelen

Eerste Corvette ZR1 brengt bijna een miljoen op

Autonieuws
Eerste Corvette ZR1 brengt bijna een miljoen op
> Artikel lezen

Chevrolet Kalos WRT: straatauto met rallybloed

Autonieuws
Chevrolet Kalos WRT: straatauto met rallybloed
> Artikel lezen

Corvette ZR1 Convertible trekt de haren uit je hoofd

Autonieuws
> Artikel lezen

Vernieuwde Chevrolet Camaro nog agressiever

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.