Autonieuws

#Supercars

De 5 meest verrukkelijke supercars in Genève

Gisteren, in onze eerste terugblik, stipten we het al eventjes aan: de Autosalon van Genève 2015 is weer vanouds dé autotentoonstelling onder de autotentoonstellingen. Je struikelt er zowat over de supercars. Zoals dat hoort in Genève. Kiezen tussen de meest begeerlijke is dan ook eigenlijk schier onmogelijk. Toch hebben we poging gedaan. Special voor jou, maar vergeef ons alsjeblieft als we een keer miszitten. Ga er zelf maar eens aanstaan...

Koeningsegg Regera
N01

Koeningsegg Regera

Natuurlijk kunnen Ferrari, McLaren en Pagani het ook. Echter soms is die gedachte niet hardmakend genoeg. Soms móet je het doen. En daarom, met stip, op nummer één de Koenigsegg die zag, kwam en overwon: de allesvernietigde, liefst 1.500 pk machtig zijnde Regera. Lees meer »

Ferrari 488 GTB
N02

Ferrari 488 GTB

Ferrari, supercar en vreemde eend in de bijt in één zin, klinkt dat eventjes raar. Toch is het zo in het geval van de 488 GTB. Al was het enkel omdat hij de enige in deze lijst is die een enorme achtervleugel ontbeert. Echter de 488 GTB heeft sexappeal. Heel veel sexappeal. Lees meer »

Lamborghini Aventador SV
N03

Lamborghini Aventador SV

Nog voor dat het Britse miljoenenprogramma Top Gear oordeelde dat Lamborghini nogal verduitst is, hadden vele kenners dat vonnis al uitgesproken. En dat is Lamborghini niet in de koude kleren gaan zitten, om nu genadeloos hard terug te slaan met deze woeste, vulgaire Aventador SV. Zo zien we het graag! Lees meer »

Porsche 911 GT3 RS
N04

Porsche 911 GT3 RS

Soms is iets niet te verklaren. Neem de nieuwe Porsche 911 GT3 RS. Slechts 12 auto’s zijn sneller op de Nürburgring dan deze Zuffenhauser. Twaalf! Besef je wel hoe weinig dat is?! Nou, weinig. En op een of andere manier was die wetenschap niet nodig geweest. Je ziet ’t zo ook wel. Deze 911 gáát! Lees meer »

McLaren P1 GTR
N05

McLaren P1 GTR

In de jaren ’90 was er de F1. Meer woorden zijn overbodig. Nu is er de P1. En die behoeft ook geen introductie meer. McLaren heeft een neus voor het creëren van onsterfelijke automobielen. Subiet! En de Engelsen hebben er tevens een handje van dat nog eventjes dunnetjes aan te stippen. Voilà, de P1 GTR. Monsterlijk! Lees meer »

Gerelateerde artikelen

Porsche 911 GT3 RS 'vliegt' over de Ring in 6:56,4

Autonieuws
> Artikel lezen

Citroen C4 Aircross mogelijk te koop bij AliExpress

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept lekt uit

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoe gaaf! Iemand heeft een Porsche 917K als daily driver

Autonieuws
> Artikel lezen

Afrojack & co nemen eerste 'Nederlandse' Ford GT in ontvangst

Autonieuws
> Artikel lezen