Autonieuws

Lexus verkent nieuw gebied met LF-SA Concept

Lexus is voornemens een nieuwe avontuur aan te gaan in een voor hun onbekend segment. En de LF-SA Concept, die zal schitteren in Genève, is een voorbode van die ambities. De teaser daarvan hebben we alvast te pakken.

Lexus laat nog niet veel los over de LF-SA Concept, dus we zullen het moeten doen met de foto die de wereld over is gestuurd. Daarop is de neus te zien, met duidelijke Lexus-trekjes, zoals de zandlopervormige grille, de boos kijkende koplampen en de vorm van de dagrijverlichting. Maar wat het precies is, dat weet de teaser nog goed te verhullen. Een en ander oogt in elk geval spectaculair.

B-segment
Gissen kan echter natuurlijk altijd. De foto doet een beetje denken aan de Toyota Yaris en het vermoeden is dan ook dat 'ie daarop gebaseerd is. Het is immers geen geheim meer dat Lexus bezig is met een model onder de CT 200h. Bovendien geven de Japanners nu nadrukkelijk aan dat deze LF-SA een nieuw gebied verkent voor het merk. Kortom, dit heeft alle schijn van één plus één is twee. Maar uitsluitsel daarover gaan we in Genève ervaren.

Gerelateerde artikelen

Lexus LF-1 Limitless: onbegrensde luxe

Autonieuws
LF-1
> Artikel lezen

Eerste foto Lexus ES, opvolger van de GS

Autonieuws
> Artikel lezen

Lexus UX stuk zachter voor de ogen als productiemodel

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.