Autonieuws

Schattige campers uit Japan

Het moet niet altijd XXL zijn, of? Terwijl de Amerikanen steeds grotere rollende paleizen bouwen, maken de Japanners aan de andere kant van de oceaan bonsai-mobilhomes, op basis van Kei-cars.​

Kei-cars zijn stadautootjes die maximaal 3,39 meter lang en slechts 1,48 meter breed zijn. Niet echt de optimale maten voor een kampeerwagen, zou je denken. Maar dat is buiten de innovatieve Japanners gerekend, die tonen dezer dagen vol trots hun minicampers op de Japan Campingcar Show 2015.

Honda N-Camp: Pick-up met woonwagentje
Absolute eye-catcher op die beurs is de Concept N-Camp van Honda, een regelrecht schattig en hoekig caravannetje dat getrokken wordt door een even schattig en hoekig pick-upje, de N-Truck. Basis van het geheel is Honda's Kei-car N Box. Twee volwassenen zouden er in de hoogslaper van de N-Camp passen en de woonkamer ziet er op foto niet enkel erg stijlvol, maar ook behoorlijk ruim uit.

Er is meer
Wat er verder op de beurs staat? De "White House Camper Neo" bijvoorbeeld. Daarin zou zelfs Barack Obama zich kunnen uitstrekken. En wie houdt van fleurig en kleurig is er de Tentmushi: een snoezig, klein liefdesnestje in snoepjeskleuren. Oh en gaat je dit echt te ver? Bekijk dan ons overzicht met hyperluxe en overdreven grote campers nog even.

Gerelateerde artikelen

Roadtrip maken met de nieuwe Mercedes Sprinter

Autonieuws
Roadtrip maken met de nieuwe Mercedes Sprinter
> Artikel lezen

Hypermoderne MPV: Ford Airstream Concept

Autonieuws
Hypermoderne MPV: Ford Airstream Concept
> Artikel lezen

Deze TH5 Spacecamper is ongegeneerd snel

Tuning & styling
Deze TH5 Spacecamper is heel erg snel
> Artikel lezen

Kamperen armzalig? 5x het bewijs dat dat niet hoeft!

Autonieuws
GCT CR-1
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.