Autonieuws

Citroën Berlingo in hogere sferen als Mountain Vibe

'Bedwing bergen en dalen, trek de wijde natuur in en geniet van outdoor sporten.' Het is de boodschap die Citroën ons graag wil vertellen bij de presentatie van de Berlingo Mountain Vibe Concept. De stoer uitgedoste Berlingo zal in Genève extra aandacht moeten vestigen op de aanstaande facelift voor het model.

De Fransen spelen het slim. Want normaal gesproken is de facelift voor een bestelauto en de daarvan afgeleide personenauto-variant niet meteen 'hot news' voor ons. Maar deze Mountain Vibe geeft het geheel dan toch een avontuurlijk randje. Letterlijk en figuurlijk.

Op avontuur
Citroën wil ons, net als Kia dat deze week deed met de Trail'ster, graag doen geloven dat dit dé auto's zijn om mee op avontuur te gaan. Ruim en praktisch. De Mountain Vibe is voorzien van extra verstevigingen aan de carrosserie en beschikt over het elektronische Grip Control om dit ook daadwerkelijk te kunnen. Verder spelen de Fransen in op besneeuwd gebied door opvallende sneeuwkettingen te monteren en zijn de roze visuals op zijn zachts gezegd opvallend. Missie geslaagd!

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Citroën Berlingo leeft op grotere voet

Autonieuws
> Artikel lezen

Elektrische Citroën Berlingo van Venturi

Autonieuws
Elektrische Citroën Berlingo van Venturi
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.