Autonieuws

Nieuwe Ford Focus RS breekt los

Dit is het nieuws waar het hart van iedere autoliefhebber van op hol slaat. Want als er letters als RS in het spel zijn dan betekent dat praktisch altijd spektakel. Zeker als die letters gekoppeld zijn aan de Ford Focus. Een pretmachine eersteklas.

Geniet eerst vooral even van het uiterlijke vertoon van de nieuwe Focus RS. Want als je de ST wat te lafjes vond, dan heb je bij de RS weinig meer te klagen. Alles ademt sportiviteit. Van top tot teen.

Hardnekkige geruchten
Het is overigens nog wel even wachten op de officiële specificaties van de heetste hatchback van Ford. De afbeeldingen zoals we je die hier tonen zijn immers gelekt en officiële informatie is er nog niet. Enkel geruchten, speculaties en zogenaamd uitgelekte informatie. Wat er gezegd wordt? Nou, er wordt gesproken over een 330 pk sterke 2.3 liter viercilinder turbomotor, een 0-100 km/h tijd in minder dan 5 seconden en vierwielaandrijving. Hoe de feiten er exact voorstaan? Dat hoor je in de loop van de dag als Ford ons zal verblijden met alle officiële informatie.

Gerelateerde artikelen

Zowaar, Ford Focus RS kan nog scherper

Autonieuws
> Artikel lezen

Mountune stopt Ford Focus RS meer pk's toe

Tuning & styling
> Artikel lezen

Een nieuwe Focus, een nieuwe Ford RS

Autonieuws
> Artikel lezen

Team Sky volgt Tour in snelle Focus RS

Autonieuws
Team Sky volgt Tour in snelle Focus RS
> Artikel lezen

Hebbeding: Drift Stick in je Ford Focus RS

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.