Autonieuws

BMW X5 en X6 in M Performance-kledij

De nieuwe BMW X5 M en X6 M zijn weliswaar behoorlijk in prijs gezakt, ze kosten nog altijd een flinke duit. Wil je tegen lagere kosten toch de looks van de echte M's, dan kan je voortaan gewoon bij de BMW-dealer vragen naar de M Performance-edities.

Nu zullen de X5 en X6 M Performance, waarvan de ornamenten ook afzonderlijk te bestellen zijn, elk ongetwijfeld niet voor een appel en een ei verkrijgbaar zijn, een totale afrekensom van minstens 165 mille hoeft het in elk geval niet te kosten. Zie de M Performance een beetje als wel de lusten, maar niet de lasten. Zelfs de relatief spaarzame X5 25d sDrive kan er dankzij M Performance uitzien als een echte M.

Carbon
Omdat dit niet de eerste M Performance-edities zijn, is het te verkrijgen repertoire inmiddels wel bekend. Net als bij de overige modellen pakt BMW bij de X5 en X6 uit met veel versiersels in het zwart of van carbon. Gitzwart zijn onder meer de grille, de roosters vlak achter de voorste wielkasten en de raamomlijsting. De spiegelkappen zijn dan weer uit koolstofvezel opgetrokken, en het exclusieve goedje is ook het en der in het interieur toe te passen. Maar voordat je instapt heten verlichte instaplijsten je welkom. Leder en alcantara ontbreken eveneens niet. Het is onder meer te vinden rond het stuurwiel en de middenconsole. Het geheel valt te complementeren met de welbekende M-badges.

Gerelateerde artikelen

Jules Deelder zou trots zijn: BMW X5 & X6 M Black Fire Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

G-Power X5 M zet Urus voor schut

Tuning & styling
> Artikel lezen

Jules Deelder zou trots zijn: BMW X5 & X6 M Black Fire Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW X7 heeft Bentley Bentayga in 't vizier

Autonieuws
BMW X7
> Artikel lezen

Soft Close-portieren BMW X5 amputeren duim

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.