Autonieuws

Herrezen TVR hint naar nieuwe Sagaris

Officieel nieuws van TVR laat zich op social media (nog) niet eenvoudig vinden. En dat heeft mogelijk alles te maken met het feit dat alle aandacht momenteel uitgaat naar het klaarstomen van een nieuwe sportauto. Een teaserfoto op hun Facebook-pagina (dus toch) geeft namelijk blijk dat er iets spannends in aantocht is.

'Do you want a new Sagaris? If yes, how do you want it? Just to know!' Met deze suggererende bewoordingen onderstreept TVR een teaserfoto waarop alleen de neus van de reeds bekende Sagaris enkele zonnestralen opvangt. Valt hieruit op te maken dat het in 2013 teruggekeerde bedrijfje, dat geroemd wordt om haar pure sportauto's, ons binnenkort blij komt maken met iets nieuws? Daar heeft het wel alle schijn van.

Vernieuwd of compleet nieuw?
De vraag is echter met welke auto TVR op de proppen zou kunnen komen. Een sportauto in de geest van de vinnige Sagaris? Of misschien wel dé Sagaris, maar dan in een moderner jasje? Het concept daarvan (licht, lustig, listig) staat immers vandaag de dag nog als een huis, dus waarom niet? Het nieuwe TVR hoeft daar enkel (een stuk) meer betrouwbaarheid tegenaan te gooien en we zien een glansrijke toekomst voor het merk tegemoet. Laat maar komen!

Gerelateerde artikelen

Eindelijk beeld dat de nieuwe TVR recht aandoet

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.