Autonieuws

Lust voor het oog: McLaren P1 in Gulf-livery

Door de jaren heen heeft de livery van Gulf Racing op allerhande auto’s gesierd en het eerste exemplaar waarop dit niet fantastisch staat moeten we nog tegenkomen. Ook het McLaren P1 staat het fameuze blauw/oranje magnifiek.

De McLaren P1 in Gulf Racing-tenue is een verdienste van personaliseringsdivisie McLaren Special Operations (MSO) in opdracht van een vermogende klant. Voor degene die graag het naadje van de kous wil weten: de opdrachtgever in kwestie is de Amerikaanse zakenman en CEO van het New Yorkse marketingbureau MDC Partners, Miles Nadal. Veel interessanter is dat deze hooggeplaatste meneer niet alleen de nodige centen, maar ook smaak heeft.

Oog voor detail
Of de heer Nadal zich vooral door de specialisten bij MSO vakkundig heeft laten adviseren om tot het mooiste resultaat te komen zullen we wel nooit krijgen te weten. Feit is dat deze P1 mooie herinneringen aan de F1 GTR naar boven haalt. Bovendien beschikt de auto over een schat aan fijne details. De foto's van het stuurwiel en de middenconsole spreken wat dat betreft boekdelen.

Gerelateerde artikelen

Hemelse fotoshoot van McLaren P1

Fotogalleries
Hemelse fotoshoot van McLaren P1
> Artikel lezen

Mclaren P1 GTR toont zijn ware aard

Autonieuws
Mclaren P1 GTR toont zijn ware aard
> Artikel lezen

Klein, kleiner, kleinst met McLaren P1

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.