Autonieuws

Henrik Fisker | De Tomaso

Toch nog nieuwe De Tomaso dankzij Henrik Fisker?

Kort na de verrassende wederopstanding van het illustere Italiaanse sportwagenmerk De Tomaso werd het helaas weer angstvallig stil. Maar nu wakkert niemand minder dan de Deense topdesigner Henrik Fisker de gemoederen toch weer aan door deze computertekening op zijn LinkedIn-account te plaatsen.

Henrik Fisker schetst studie voor De Tomaso
De designschets kreeg van Fisker de begeleidende tekst mee: ‘Ik heb net een nieuwe ontwerpstudie verzorgd voor een historisch merk…’. Om welk automerk het gaat staat buiten kijf, dat is natuurlijk De Tomaso. Het logo voorop de neus spreekt immers boekdelen.

Vaag

Hoewel verdere informatie ontbreekt, kan deze melding van Fikser erop duiden dat De Tomaso, hetzij achter de schermen, toch nog springlevend is. De laatste keer dat we iets vernamen van het afgestofte automerk, dat vooral bekend is van de Pantera, is al weer twee jaar geleden en het nieuws klonk toen allesbehalve blijmoedig.
En misschien kan Henrik Fisker zelf ook wel een verzetje gebruiken na zijn teleurstellende avontuur met zijn eigen automerk. De Galpin Autosports Rocket en de Karma mogen er zeker zijn, maar om nu te zeggen dat meneer Fisker zijn (oude) niveau van de Aston Martin DB9 en de BMW Z8 hiermee haalt... 

Redactie
Door Redactie

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers