Autonieuws

Los Angeles Auto Show decor Mazda CX-3

De Mazda CX-3 staat achter de coulisse te trappelen om het podium op te rijden. Dat podium zal de Los Angeles Auto Show zijn, die medio november aanvangt. En er zal meer Mazda-nieuws te bewonderen zijn, want ook de vernieuwde 6 en CX-5 maken er hun opwachting.

Mazda pakt flink uit op de Los Angeles Auto Show met als grootste première de CX-3, het kleine broertje van de CX-5 die op diezelfde show in een vernieuwde gedaante wordt getoond. Ook de opgefriste Mazda6 zal er te zien zijn, evenals de Mazda2 en MX-5. Allebei nieuw.

SkyActiv
Wanneer een merk zoveel autonieuws aankondigt word je acuut nieuwsgierig naar diepere details. Die wil Mazda helaas nog niet kwijt. Als vanzelfsprekend beschikt de CX-3 in elk geval over allerlei SkyActiv-technologieën waardoor het sterke vermoeden ontstaat dat de aandrijflijnen vergelijkbaar zijn met die van de nieuwe Mazda2 en mogelijk een (krachtige) motor van de CX-5. Maar zeker hiervan zijn we dus niet. Eventjes afwachten nog tot 18 november, wanneer de LA Auto Show haar deuren opent voor de pers.

Gerelateerde artikelen

Bijgepunte Mazda CX-3 comfortabeler en stiller

Autonieuws
> Artikel lezen

Mazda presenteert Racing Concepts

Tuning & styling
> Artikel lezen

Mazda borduurt voort op succes CX-5 met CX-3

Autonieuws
Mazda borduurt voort op succes CX-5 met CX-3
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.