Autonieuws

Nissan brengt speculaties op gang met mysterieuze crossover

Eind oktober vindt de 2014 Sao Paulo Motor Show plaats. Op zich niet een bijster noemenswaardige autotentoonstelling, ware het niet dat Nissan daar een conceptcar gaat onthullen. Het lijkt te gaan om een B-segmenter die wellicht moet concurreren met de Captur en eventueel ook in Europa te koop zal zijn.

Bijzonder rijkelijk met informatie en visuele hints is Nissan nog niet rond hun aanstaande crossover-concept. Sterker, er is tot dusver zo weinig bekend over de auto dat er enkel te speculeren valt. Het is zelfs goed mogelijk dat de auto, als ervan al een productiemodel komt, louter in Zuid-Amerika te koop zal zijn.

Kansje voor Europa?
Anderzijds, Nissan heeft momenteel enkel de Juke als compacte crossover in haar leveringsprogramma en dat is nu niet bepaald een mainstream-model; je bent er helemaal weg van of je vindt 'm helemaal niets. Een conventionele crossover in het B-segment zou zodoende best welkom zijn en de auto op de teaser heeft daar veel van weg. Afijn, tot nu toe is dit allemaal nog koffiedik kijken. Wat zeker is, is dat op 29 oktober het doek van Nissan's nieuwste zal worden getrokken. Hopelijk kunnen we daarna meer informatie verstrekken.

Gerelateerde artikelen

CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'

Autonieuws
CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'
> Artikel lezen

Nissan Pulsar toont zich van alle kanten in fotogallerie

Fotogalleries
> Artikel lezen

Jarige jobs trakteren zichzelf op Nissan GT-R50 by ItalDesign

Autonieuws
> Artikel lezen

Nissan IMx KURO: futuristische concept 'leest' jouw gedachten

Autonieuws
IMx KURO
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.