Autonieuws

BMW trakteert op M4 DTM Champion Edition

Het prestigieuze Deutsche Tourenwagen Meisterschaft, beter bekend als DTM, zit erop en BMW-coureur Marco Wittman is tot de kampioen van het seizoen 2014 gekroond. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Voilà, maak kennis met de M4 DTM Champion Edition.

Mocht Marco Wittman jouw race-idool zijn dan zit je goed in de BMW M4 DTM Champion Edition. De auto is namelijk van dezelfde striping voorzien als de officiële DTM-racer van de kersverse kampioen. Breed uitgeklopte wielkasten en een immense achtervleugel ontbreken weliswaar, maar Wittman’s startnummer 23 is wel van de partij. Rollen doet de speciale M4 op 19 inch gitzwarte velgen en verder telt de auto tal van details van carbon.

Slechts 23 stuks
De basiskleur van de carrosserie is Alpine White en binnenin voert zwart leder en alcantara de boventoon. Ter herinnering dat het hier om een bijzondere M4 gaat is op het dashboard de handtekening van Marco Wittman te vinden. Verder naar rechts op dezelfde sierstrip van carbon prijkt het serienummer. Hoger dan 23 zal dat niet gaan, wat betekent dat de M4 DTM Champion Edition wel eens uit kan groeien tot een collectors item. De prijs volgt nog.

Gerelateerde artikelen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M3 & M4 met hun voorvaderen veereeuwigd

Fotogalleries
BMW M3 & M4 met hun voorvaderen veereeuwigd
> Artikel lezen

Hint deze BMW M2 Concept naar terugkeer CSL-naam?

Autonieuws
> Artikel lezen

Visueel verlekkeren aan de BMW M4 Cabriolet

Fotogalleries
Visueel verlekkeren aan de BMW M4 Cabriolet
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.