Autonieuws

Volledige prijslijst Land Rover Discovery Sport

Afgelopen maand stuurde Land Rover de vanafprijs van de nieuwe Discovery Sport de wereld in. Nu heeft de financiële afdeling tevens de overige prijzen van stoere Brit voor ons beschikbaar, alsmede de details van alle uitvoeringen.

Zoals al eerder aangekondigd is de Land Rover Discovery Sport leverbaar vanaf € 40.700,-. Hiervoor ontvang je van Land Rover de sleutels van de 150 pk sterke eD4 als voorwielaangedreven ‘S’-variant. 'S' is tevens het instap-uitrustingsniveau van de Discovery Sport. Standaard beschikt het model over airconditioning, 8 inch touchscreen, audiosysteem met USB- en AUX-aansluiting, sleutelloos starten en tal van passieve en actieve veiligheidsystemen.

Uitrustingsniveaus
Behoefde aan meer luxe? Vink dan de ‘SE’-uitvoering aan. Deze ontvangt onder meer een regen- en lichtsensor, cruise controle, automatische airconditioning, parkeersensoren achter en een navigatiesysteem als extra. Nog een stap hoger staat de ‘HSE’ die hier nog eens lederen bekleding, 18 inch wielen, xenon verlichting, parkeersensoren rondom en een krachtiger audiosysteem aan toevoegt. In combinatie met de eD4 2WD kosten de beide uitvoeringen respectievelijk € 45.200,- en € 50.700,-.
Als laatste uitrustingsniveau biedt Land Rover de ‘HSE Luxury’ aan. Dit topmodel voegt nog tal van lekkers aan de lijst van de reguliere ‘HSE’ toe. Denk aan zaken als 19 inch wielen, automatisch inparkeren, een elektrische achterklep en tienvoudig elektrische verstelbare voorstoelen in Windsor leder. De crème de la crème van het gamma kost minimaal € 56.600,-.

Vierwielaandrijving
Liever geen tweewielaangedreven Land Rover? Opteer dan de TD4 4WD die zowel met manuele als automatische transmissie in de prijslijst vermeldt staat voor respectievelijk € 49.200,- en € 53.500,-. Mocht het vermogen van de 150 pk sterke 2.2 dieselmotor naar meer smaken dan kan deze desgewenst ook uitgerust worden met 190 pk. Dan gaat het model als SD4 4WD door het leven en kost hij minimaal € 53.400,- met een handgeschakelde transmissie. Met automaat stijgt de prijs naar € 56.300,-.
Naast de vijf aandrijflijnen met diesel heeft Land Rover één benzinevariant in het gamma opgenomen. Het gaat hier om de Si4 4WD met 240 pk die standaard aan een automaat is gekoppeld. De SUV genereert zijn vermogen uit een geblazen 2.0 liter viercilinder en kost € 57.300,-.

De nieuwe Land Rover Discovery Sport is vanaf heden te bestellen. Pas in februari worden de eerste exemplaren uitgeleverd. 

Gerelateerde artikelen

Op vakantie? Grijp de Land Rover Discovery Sport voor maximaal avontuur

Autonieuws
Op vakantie? Grijp de Land Rover Discovery Sport voor maximaal avontuur
> Artikel lezen

Land Rover Discovery Sport met schizofrenie

Autonieuws
> Artikel lezen

Hier is 'ie: de Land Rover Discovery Sport

Autonieuws
Hier is 'ie: de Land Rover Discovery Sport
> Artikel lezen

Wil jij alles weten over de Land Rover Discovery Sport?

Autonieuws
Meer over de Land Rover Discovery Sport
> Artikel lezen

Jij, Land Rover en een hutje op de hei

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Prijs Land Rover Discovery Sport bekend

Autonieuws
Vanafprijs Land Rover Discovery Sport bekend
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.