Autonieuws

Night, Carbon en Chrome Package voor Mercedes AMG GT

Mercedes laat niets aan het toeval over als het om de AMG GT gaat. Was de opvolger van de SLS al voorzien van een ellenlange optielijst en 8 verschillende lakkleuren, nu presenteert het merk daarnaast nog een drietal cosmetische pakketen met elk een specifiek thema.

Nu de AMG GT besteld kan worden wil Mercedes-Benz zo veel mogelijk potentiële kopers voor zich winnen. Met een drietal optiepakketten die elk het uiterlijk een specifieke uitstraling geven is er voor ieder wat wils. We lopen ze eventjes met je langs.

Carbon Package
De naam van dit pakket spreekt voor zich. Als je voor het Carbon Package kiest komt je AMG GT met meer carbon. Een koolstofvezel frontsplitter bijvoorbeeld alsook 'vinnen' op de zijschermen zijn van dit kostbare materiaal. Iets naar boven en een stukje naar achter zijn ook de spiegelkappen gehuld in carbon en helemaal achteraan is de diffuser opgetrokken uit carbon. Voor een contrasterend effect zijn andere onderdelen weer afgelakt in glanzend zwart. Interesse? De meerprijs voor het Carbon Package bedraagt € 4.700,-.

Chrome Package
Ben je meer iemand die zijn AMG GT wil laten glimmen? Dan kan met het Chrome Package. De zojuist genoemde delen in carbon worden dan vervangen voor exemplaren met een chroomlaagje. Op de diffuser na, die krijgt enkel een subtiele chromen strip. De glanzende zwarte lak is gebruikt voor de roosters in de motorkap en de luchtuitlaten op de zijschermen. Om het geheel af te ronden is er een aluminium zilveren strip boven de zijramen geplaatst. De meerprijs van het Chrome Package bedraagt € 1.130,-.

Night Package
Met het Night Package ben je het voordeligst uit. Tegen bijbetaling van € 925,- maakt Mercedes de AMG GT zo zwart als de nacht. Op deze versie geen sportief carbon of glimmend chroom, nee, alle details zijn in hoogglans zwart gespoten. De splitter, grille, luchtinlaten, buitenspiegelkappen, diverse roosters, de zijschermen, ze moeten allemaal aan een likje zwarte verf geloven. Daarnaast is de achterruit donkerder getint en zijn de uitlaatpijpen ook zwart.

Gerelateerde artikelen

Mercedes-AMG GT: wat weten we tot dusverre?

Spyshots
In lijn met de SLS
> Artikel lezen

Mercedes-topman: '2020 mooi jaar voor AMG GT Black Series'

Spyshots
> Artikel lezen

Mercedes-AMG GT Black Series, ben jij dit?

Spyshots
'Mercedes wil GT4-racer naar de openbare weg brengen'
> Artikel lezen

Opnieuw gespot: de Mercedes-AMG GT4 die niet zo kan heten

Spyshots
Opnieuw gespot: de Mercedes-AMG GT4 die niet zo kan heten
> Artikel lezen

Mercedes-AMG GT Coupé laat zich eindelijk zien

Autonieuws
Mercedes-AMG GT Coupé laat zich eindelijk zien
> Artikel lezen

Anderhalve ton voor Mercedes AMG GT

Autonieuws
Anderhalve ton voor Mercedes AMG GT
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.