Autonieuws

Wil jij alles weten over de Land Rover Discovery Sport?

Land Rover heeft ons een paar maanden geleden kennis laten maken met de Discovery Sport, de gloednieuwe telg binnen het Land Rover-gamma. De Britten hebben nog niet al hun troeven uitgespeeld, maar geven ons nu wel wat meer zicht op de mogelijkheden via een gelikte special.

Nog even kort samengevat de feiten. De Land Rover Discovery Sport zal eind dit jaar leverbaar worden als opvolger van de huidige Freelander. Hij vormt de eerste telg binnen Land Rover’s nieuwe Discovery-gamma. De Discovery Sport is daarvan, de naam zegt het al, de meest sportieve. Dat vertaalt zich in de aflopende daklijn en het agressief ogende front, maar ook in een speciale Dynamic-stand binnen het Terrain Response-systeem. Dat systeem staat garant voor maximale prestaties in het terrein en maakt, afhankelijk van de gekozen stand, aanpassingen aan onder meer de aandrijflijn en de elektronische rijhulpmiddelen om optimaal te presenteren bij het rijden op gras, grind en sneeuw alsook modder en zand.

Zevenpersoons
Waar Land Rover ons graag meer over vertelt is de veelzijdigheid van de Discovery Sport. Zo biedt het interieur plaats aan zeven personen, verdeelt over drie zitrijen. En ze zijn eerlijk: de achterste zitrij is echt bedoeld voor kinderen.

Meer informatie
Om meer te weten te komen over de Discovery Sport heeft Land Rover een speciale website gelanceerd. Daarop vind je onder andere mooie nieuwe foto’s, video’s en details over tal van features die de auto bezit. Er is tevens meer informatie te vinden over de uitvoeringen. En ben jij benieuwd naar alle prijzen of wil je de uitvoering van je dromen samenstellen? Meld je dan als eerste aan via Landrover.nl.


Gerelateerde artikelen

Prijs Land Rover Discovery Sport bekend

Autonieuws
Vanafprijs Land Rover Discovery Sport bekend
> Artikel lezen

Volledige prijslijst Land Rover Discovery Sport

Autonieuws
Land Rover heeft prijslijst Discovery Sport klaar
> Artikel lezen

Op vakantie? Grijp de Land Rover Discovery Sport voor maximaal avontuur

Autonieuws
Op vakantie? Grijp de Land Rover Discovery Sport voor maximaal avontuur
> Artikel lezen

Hier is 'ie: de Land Rover Discovery Sport

Autonieuws
Hier is 'ie: de Land Rover Discovery Sport
> Artikel lezen

Land Rover Discovery Sport met schizofrenie

Autonieuws
> Artikel lezen

Jij, Land Rover en een hutje op de hei

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.