Autonieuws

De 5 mooiste conceptscars in Parijs

Redactie 3 oktober 2014

De persdagen van de Autosalon van Parijs 2014 zitten erop. Wat is er veel prachtig autonieuws te melden. We hebben ons in de rondte getypt alsof ons leven er van afhing. Dat we zodoende niet elke primeur perfect op ons in hebben kunnen laten werken, hoort er nu eenmaal bij. Mogelijk herken je dit ook als bezoeker van Autowereld.com, en daarom blikken wij graag samen met jou nog even terug via enkele toplijstjes. Vandaag: de mooiste conceptcars vanuit de Franse hoofdstad.

1. Nissan Pulsar Nismo

1. Nissan Pulsar Nismo

Wat ons betreft de gaafste hot hatch op de markt, als deze in productie zou zijn. Helaas nog een concept, maar wij zien geen reden om het hierbij te houden. Gezien de voorgaande modellen met een Nismo-behandeling zijn we niet bang voor teleurstellend rijgedrag en prestaties. Lees meer »

1
2. Infiniti Q80 Inspiration

2. Infiniti Q80 Inspiration

Een 590 pk vierdeurs coupé met zo’n design? Onmiddellijk in productie! Als de toekomstige Infiniti’s hierop lijken is dit een goede zaak. Hoe meer mooie auto’s op de Nederlandse wegen, hoe meer vreugd. Lees meer »

2
3. Volkswagen XL1 Sport

3. Volkswagen XL1 Sport

Hoe kan je als autoliefhebber hier niet van genieten? Een lichtgewicht auto met een hoogtoerig motorfietsblok. Ditmaal heeft Volkswagen, eigenaar van Ducati, het blok van een 1199 Superleggera overgelepeld. Resultaat? 200 pk, vanuit stilstand naar 100 km/h in 5,7 seconden en een top van 270 km/h. Lees meer »

3
4. Honda Civic Type R

4. Honda Civic Type R

Oke, misschien niet helemaal een concept, maar officieel wel. Daarnaast zien we steeds beter hoe de uiteindelijke Civic Type R eruit gaat zien. Minstens net zo belangrijk! Wel wat opvallend met de stickers, maar die nemen we voor lief. Wat een apparaat. Lees meer »

4
5. Lamborghini Asterion

5. Lamborghini Asterion

Vooruit, komt de Lamborghini er toch bij te staan. Al zou die eigenlijk in elk top-lijstje van Parijs moeten schitteren. Lamborghini's eerste hybride en meteen 910 pk sterk. Ze willen niet onder doen voor de sterke concurrentie en daar is dan ook geen enkele sprake van. Lees meer »

5

Gerelateerde artikelen

Beursverslag: de highlights op de Autosalon van Parijs 2014

Autonieuws
Opel Corsa
> Artikel lezen

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept lekt uit

Autonieuws
> Artikel lezen

Citroen C4 Aircross mogelijk te koop bij AliExpress

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoe gaaf! Iemand heeft een Porsche 917K als daily driver

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche 911 GT3 RS 'vliegt' over de Ring in 6:56,4

Autonieuws
> Artikel lezen

Afrojack & co nemen eerste 'Nederlandse' Ford GT in ontvangst

Autonieuws
> Artikel lezen