Autonieuws

Volvo V60 is Zakenauto van het jaar 2015

De Volvo V60 is vandaag uitgeroepen tot Zakenauto van het jaar 2015. De jury, afgevaardigd uit leasemaatschappijen en vakpers, roemde de V60 om zijn zakelijk zeer interessante aanbod.

Dat de Volvo V60 een sterke zakenauto is twijfelt niemand over. De cijfers spreken immers boekdelen. Meer dan 60 procent van de verkochte V60’s wordt zakelijk gereden en aangezien de helft van de verkopen op naam komt van de V60 Plug In Hybrid zal ook niet verbazen. Volvo deed met dat model een schot in de roos. Ondanks dat de Zweden de auto uiteraard niet voor onze kleine markt hebben kunnen ontwikkelen bleek de plug-in hybride een auto naar het hart van ons Nederlanders.

Een opsteker van jewelste!
Met deze titel op zak krijgt Volvo wederom een positief duwtje in de rug. De V60 scoort uitermate goed en ook de V40 weet in ons land de (zakelijke) klant te bereiken. Daar komt nog bij dat Volvo de afgelopen jaren zich heeft losgeschud van het verleden onder de vleugels van Ford en met nieuwe motoren, technologieën en platformen klaar lijkt voor de toekomst. En wie weet behalen de Zweden de prijs volgend jaar wel weer. Met de XC90 T8 (ook een Plug-in Hybrid) zou zomaar eens een opvolger voor de V60 kunnen klaarstaan.  Lees hier verder over de Volvo V60, de prijzen, specificaties en bijtelling!

Gerelateerde artikelen

Alles wat je wilt weten over de nieuwe Volvo V60

Autonieuws
> Artikel lezen

Vernieuwde Volvo S60 en V60 Polestar stukken goedkoper

Autonieuws
Volvo prijst vernieuwde S60 en V60 Polestar
> Artikel lezen

Najaarsvoordeel bij de Volvo-dealer

Autonieuws
Volvo Najaarscampagne
> Artikel lezen

Heico Sportiv geeft Volvo S60/V60 Polestar meer pit

Tuning & styling
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.