Autonieuws

Honda toont gefacelifte CR-V

De huidige Honda CR-V rijdt is in zijn huidige vorm al een aantal jaren onder ons en Honda vindt dat lang genoeg voor een opfrisbeurt. Afgelopen juni kwamen we hem al tegen, maar nu heeft Honda hem onthuld en een officiële foto vrijgegeven.

Helaas gaat het maar om één foto. Daarom kunnen we niet zien wat er aan de achterkant is veranderd. Vooraan zijn meteen een paar punten die opvallen. Er is één strip minder op de grille en de onderste van de twee is verchroomd. Beide strippen lopen over in de LED-omlijnde koplampen welke de designers hebben herzien. In de nieuwe bumper zitten een andere vorm mistlampen en de voorste beschermplaat is nadrukkelijker aanwezig. Aan de zijkanten zijn nieuwe spiegels te vinden waarin de knipperlichten zijn verwerkt.

Gedeeltelijke onthulling
Honda heeft geen foto’s van het interieur of de achterkant vrijgegeven, dat is afwachten. Op eerdere spyshots konden we alvast zien dat er weldegelijk veranderingen zijn. Hoe dat er precies uit komt te zien alsook eventuele technische wijzigingen is afwachten. 

Gerelateerde artikelen

Honda presenteert drie nieuwe motoren voor onder andere vernieuwde CR-V

Autonieuws
Honda CR-V
> Artikel lezen

Facelift Honda CR-V staat in de steigers

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.