Autonieuws

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S treedt in het licht

Vlak voor de Autosalon van Parijs presenteert Mitsubishi officieel de Outlander PHEV Concept-S. Hij is gebaseerd op de Outlander PHEV 4WD SUV plug-in hybride en is het presentatiemodel voor een speciaal design pakket voor de huidige Outlander.

De Japanners noemden het een tijdje terug 'een conceptversie van de Outlander PHEV gekleed in een extra sportief en stijlvol jasje'. Nu deze in het licht genomen foto's zijn verspreid kunnen we de transformatie eindelijk zien. Wat direct herkenbaar is zijn de chromen lijnen aan beide zijkanten welke voortaan in een X-vorm lopen. Deze was prominent aanwezig bij de vorige teaser. Daarnaast zijn de bumper en koplampen onder handen genomen. Wat er aan de achterzijde is veranderd is niet te zien, daar moeten we op wachten tot de Autosalon van Parijs.

Make-over
Als je de deur opendoet en instapt zie je een geheel ander interieur dan die dan de huidige Outlander PHEV. In plaats van zwarte bekleding is er nu rood leer aanwezig. Daarnaast is de grootste verandering de middenconsole. Deze is opnieuw ontworpen en ingelegd met zwart hout en zilveren accenten. Deze combinatie is terug te vinden op onder andere de deuren.
Wanneer dit speciale design pakket beschikbaar komt is nog onbekend. Zoals eerder benoemd maakt Mitsubishi meer bekend tijdens de Autosalon van Parijs komend oktober.

Gerelateerde artikelen

Nog een ronde voor Mitsubishi Outlander PHEV

Autonieuws
> Artikel lezen

Hogere prijs voor vernieuwde Outlander PHEV

Autonieuws
> Artikel lezen

Autotest | Mitsubishi Outlander PHEV

Autotests
Mitsubishi Outlander PHEV
> Artikel lezen

Sportieve snit: Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S

Autonieuws
Sportieve snit: Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S
> Artikel lezen

Mitsubishi neemt Outlander-voorbode mee naar Parijs

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.