Autonieuws

Range Rover Evoque SW1 viert Verenigd Koninkrijk

Waar de stemming over een onafhankelijk Schotland vanochtend werd beklonken met een nee, introduceert Jaguar Land Rover de eerste uit een serie van ‘Inspired by Britain’ speciale edities. Hierop prijkt de Union Jack met trots. Dubbelzinnig?

De Range Rover Evoque SW1, welke te zien zal zijn tijdens de Autosalon van Parijs in oktober is gebaseerd op de Evoque Dynamic. De speciale editie beschikt over de kleuren Firenze Red, Fuji White, Loire Blue, Santorini Black of Corris Grey in combinatie met een Fuji White dak en velgen. De vlag van het Verenigd Koninkrijk komt achter op de achterspoiler en spiegelkappen terug maar met een kleine aanpassing. Het zijn bandensporen in de vorm en kleuren van de vlag. Een ander detail zijn de Range Rover letters op de motorkap welke bij de SW1 wit zijn.

Laser HUD
In de SW1 zit een laser Head-Up Display, welke nu ook te bestellen is bij de reguliere Evoque. Dit systeem is scherper, heeft betere kleuren en heeft geen last van zonnestralen ten opzichte van LED-HUD. Ook zijn er kleine wijzigingen te vinden in het interieur. De leren bekleding is in Taurus Ebony uitgevoerd met contrasterende stiksels en rood geanodiseerde accenten. In de handgeschakelde versies zien we de eerder genoemde Union Jack ook op de versnellingspook terug. Echter is deze er niet bij de automatische transmissie met negen versnellingen, welke ook leverbaar zal zijn. De verkoop van de speciale editie uit Gaydon zal in ergens in het midden van oktober van start gaan. De prijzen worden nog bekend gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Aanlokkelijke pakketten voor Freelander en Evoque

Autonieuws
Aanlokkelijke pakketten voor Freelander en Evoque
> Artikel lezen

Land Rover toont lef met Range Rover Evoque Convertible

Autonieuws
> Artikel lezen

Land Rover stoomt 2de generatie Range Rover Evoque klaar

Spyshots
> Artikel lezen

Nieuwe Range Rover Evoque meer van hetzelfde

Spyshots
Nieuwe Range Rover Evoque meer van hetzelfde
> Artikel lezen

Zegt de ene Evoque tegen de andere…

Autonieuws
> Artikel lezen

Gelimiteerd actiemodel: Land Rover Evoque SD4 Dynamic

Autonieuws
Gelimiteerde voordeeluitvoering voor Evoque SD4 Dynamic
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.