Autonieuws

Officiële foto's Fiat 500X nu ook op straat

De vijfde telg binnen de Fiat 500-familie staat al heel lang op de kalender. En we hebben er zodoende ook al best veel van gezien. Niet alleen door Fiat zelf verspreid, maar zeker ook middels ongewenste fotoshoots. Ditmaal zijn de foto's allesonthullend.

Update 1 oktober 2013: De communicatieafdeling die verantwoordelijk is voor een verrassende onthulling van de Fiat 500X is zo lek als een rieten mandje. Opnieuw zijn er foto's van het crossover-model gelekt. Ditmaal twee officiële platen, krap een dag voor de onthulling in Parijs.

Geen geheim van de smid
Fiat liet ons de 500X al heel vluchtig zien tijdens de introductie van de 500L. De auto kwam voorbij rijden, maar verdween weer net zo snel als hij verscheen. Toch konden we een snel een foto maken en lieten we je een eerste glimp zien van de langverwachte 500 crossover. Vervolgens kregen we dankzij een gecamoufleerd prototype een vrij goede indruk van de silhouetten dat nog eens werd bevestigd dankzij gelekte patenttekeningen. Tot slot hebben we dankzij de onthulling van de Jeep Renegade - de zij-aan-zij ontwikkelde broer - ook al een idee van de technische kant. Ja, iets geheim houden is in deze tijd echt niet meer mogelijk!

Officiële fotoshoot
Nu Fiat de auto klaar heeft voor zijn debuut in Parijs kan ook de officiële fotoshoot worden gedaan. En als je dan je fotolocatie niet goed genoeg weet af te schermen dan kun je rekenen op nieuwsgierige blikken en ongewilde foto's. In Italiaanse media doken deze foto's op van een knalrode 500X die ons een wel heel goede indruk geeft van het eindresultaat dat we over een paar weken in Parijs gaan zien!

Gerelateerde artikelen

Fiat 500X maakt zich klaar voor zijn introductie

Autonieuws
Interieur Fiat 500X vastgelegd
> Artikel lezen

Design Fiat 500X riekt naar MINI Countryman

Autonieuws
Design Fiat 500X riekt naar MINI Countryman
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.