Autonieuws

Ford Mustang RTR

Ford Mustang RTR staat in de startblokken

Ford SVT, Shelby American, Saleen, allemaal moeten ze wat van de nieuwe Ford Mustang. Ook driftkoning Vaughn Gittin Jr. is een ware fan van de pony car en bracht al eens een naar eigen smaak aangepaste versie op de markt, de RTR. RTR staat voor Ready To Rock en de nieuwe generatie daarvan staat al in de startblokken.

Ford Mustang RTR staat in de startblokken
De RTR-versie van de nieuwe Ford Mustang is volgens Gittin Jr. zo goed als klaar, maar het zal nog tot begin 2015 duren voordat de auto in de verkoop gaat. Geduld is dus gevraagd, maar de auto belooft de moeite van het wachten waard te zijn. Gittin Jr. en zijn team hebben beweren namelijk behoorlijk veel lekkers op de Mustang te hebben geschroefd. Zo onderscheidt de nieuwe Mustang RTR zich onder andere door een aangepaste radiatorrooster, een gespierde motorkap, een knoert van een diffuser en het RTR-logo dat nagenoeg alle ruimte tussen de achterlichten inneemt. 

Aftermarket

Motorisch houdt de nieuwe Ford Mustang RTR vast aan de af fabriek geleverde 310 pk sterke 2.3 liter viercilinderturbo en de 435 pk opwekkende vijfliter V8. Al een Mustang besteld, maar nog liever een RTR-uitvoering gehad? Geen nood. De RTR-opsmuk zal achteraf alsnog te verkrijgen en te installeren zijn. 
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Ford Mustang RTR staat in de startblokken

Zoeken

Merk- & modeldossiers