Autonieuws

Gouden details voor McLaren P1 MSO

In augustus vindt het mondaine Concours d’Elegance op Pebble Beach weer plaats, daar waar zien en gezien willen worden een bepalende factor van het heersende sfeertje is. Kortom, een ideale gelegenheid voor McLaren’s personaliadivisie Special Operations (MSO) om zich in de kijker te spelen. Die kans grijpt het dan ook, en wel met een P1 voorzien van gouden details en een unieke 650S Spider.

Dat de beide McLaren’s die zullen schitteren op prestigieuze autoshow aan de Californische kust al een andere eigenaar hebben, doet er niet toe. Het is de Britse sportautofabrikant vooral aan gelegen haar maatwerkmogelijkheden – onder de doelgroep – te etaleren. En dan doet de bruutheid van de P1 het altijd goed, nietwaar. Zeker als deze is voorzien van accenten in de typische oranje McLaren-tint, nog meer koolstofvezel dan standaard is, en een hitteschild rond het motorblok dat voor de gelegenheid is vervangen door een exemplaar in 24 karaats-goud. Net als op de originele McLaren F1.

650S Spider MSO
Carbon is er ook op de 650S Spider, maar hier is het met een mattere satijnglans getooid. De specifieke details omvatten ook nog de blauwe koetswerkkleur, verchroomde uitlaten en het zwarte leder met blauw contraststikwerk.

Gerelateerde artikelen

Alle McLaren P1’s zijn al verkocht

Autonieuws
Alle McLaren P1’s zijn al verkocht
> Artikel lezen

Hemelse fotoshoot van McLaren P1

Fotogalleries
Hemelse fotoshoot van McLaren P1
> Artikel lezen

Klein, kleiner, kleinst met McLaren P1

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Prachtige McLaren expositie in Louwman Museum

Overige
Goed beeld van McLaren in Louwman Museum
> Artikel lezen

Verrassend: McLaren 650S overtreft juist 12C

Autonieuws
Verrassend: Nieuwe McLaren overtreft juist 12C
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.