707 pk voor Dodge Challenger SRT Hellcat!

Een weergaloze 707 pk heeft Dodge uit het V8-blok van de Challenger weten te persen. En dat alles dankzij het monteren van een supercharger. Het maakt de Challenger SRT ‘Hellcat’ niet alleen de krachtigste Challenger ooit, maar volgens Dodge ook nog eens de sterkste muscle car uit de historie.

Met het inluiden van modeljaar 2015 maakt Dodge een enorm statement. De paar designwijzigingen worden letterlijk door rook verhuld als de 707 paardenkrachten van het 6.2 liter V8-blok richting de achterwielen worden geloodst . En dat de Amerikanen trots zijn op dit kunnen valt uit de - overigens heerlijke - foto’s wel afleiden. Als driftend en rokend vlogen ze voor de camera van Dodge’s fotograaf langs. Het lijkt Dodge’s belangrijkste statement, want over prestaties an sich rept de fabrikant met geen woord.

“Niets tegen je vrouw zeggen, maar met de zwarte sleutel heb je maar 500 pk tot je beschikking.”

Rode sleutel!

Dat niet iedereen ruim zevenhonderd paardenkrachten weet te temmen is Dodge zich van bewust. En zodoende levert de dealer je de Challenger SRT Hellcat af met een rode en een zwarte sleutel. Niets tegen je vrouw zeggen, maar met de zwarte sleutel heb je maar 500 pk tot je beschikking terwijl met de rode alle remmen los gaan!
Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties