Autonieuws

Uitnodiging: exclusieve preview Lexus NX 300h!

Wij nodigen je namens Lexus graag uit om alvast kennis te komen maken met de Lexus NX 300h. De nieuwe hybride crossover van Lexus staat nog voordat deze bij de dealers staat exclusief voor je klaar op de ss Rotterdam. Maar er is meer!

Ben jij positief verrast door de Lexus NX 300h? En wil je de auto graag van dichtbij bekijken op een unieke manier? Lexus biedt deze mogelijkheid! Op 19 en 20 juli staat de auto namelijk aan boord van het voormalige vlaggenschip van de Holland-America lijn, de ss Rotterdam.

Leuke arrangementen bij te boeken
Behalve alle informatie over de NX 300h krijg je bovendien de kans om een rondvaart te maken met een tender-boot en staan er rondleidingen op de ss Rotterdam gepland. Wie er echt een unieke ervaring van wil maken kan bovendien een van de arrangementen boeken. Speciale Lexus arrangementen op de ss Rotterdam verzorgen een lunch, diner of overnachting met ontbijt (vanaf 99 euro) op het schip. Je bent, met partner of relatie, van harte welkom op 19 juli tussen 16.00 en 21.00 uur of 20 juli tussen 10.00 en 17.00 uur. Aanmelden doe je hier.

Advertisement

Gerelateerde artikelen

Wald International heeft z'n Lexus NX afgelakt

Tuning & styling
Wald International heeft z'n Lexus NX afgelakt
> Artikel lezen

Will.i.am heeft de Lexus NX graag bizar breed

Autonieuws
Will.i.am heeft de Lexus NX graag breed
> Artikel lezen

Over de top: Lexus NX door Wald International

Tuning & styling
Over de top: Lexus NX Wald International
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.