Autonieuws

Nieuwe Ford Mustang massaal gereserveerd

Wat heb jij gedaan afgelopen zaterdag tussen 20:45 en 23:00 uur? Geen seconde van de finale van de Champions League gemist, of tussendoor toch eventjes tijd vrij gemaakt om de nieuwe Ford Mustang online te reserveren? Niet? 9.300 Europeanen anders wel, en die maken nu kans om tot de eerste eigenaren van Ford’s nieuwe ponycar te behoren.

Ford is al meer dan 20 jaar verbonden aan de Champions League en beide partijen leek het een ludiek idee om de Europese orderboeken van de nieuwe Mustang Coupé en Convertible te openen zodra het eerste fluitsignaal tussen Real Madrid en Club Atlético klonk. Een geslaagd idee, zo bleek al na 30 seconden voetballen in het Estádio da Luz-stadion in Lissabon. Op dat moment waren de eerste 500 registraties al binnen en gedurende de daarop volgende wedstrijdminuten kwamen er daar nog eens zo’n 8.800 online-reserveringen bij.

In spanning
Zoveel interesse en slechts kans op één van de eerste 500 nieuwe Mustangs die Ford in Europa gaat leveren; dat wordt nog nagelbijten voor die 9.300 enthousiaste gegadigden. Heel lang zal Ford ze niet in spanning houden gelukkig, want binnenkort worden de winnaars al op de hoogte gebracht. Zij krijgen dan te horen wanneer ze begin 2015 hun Race Red-kleurige Mustang Coupé of Convertible in Magnetic Silver in ontvangt kunnen nemen, met onder de motorkap een 2.3 liter viercilinderturbo met 309 pk of een 426 pk sterke V8. De teleurgestelden kunnen zich overigens gewoon opnieuw inschrijven voor de volgende levering in Europa.

Gerelateerde artikelen

50 jaar Amerikaanse spierkracht: zes generaties Ford Mustang

Autonieuws
1964 – 1973
> Artikel lezen

Verrassing: ook al nieuwe Ford Mustang Convertible

Autonieuws
Ford Mustang Convertible
> Artikel lezen

Digitaal smullen van de nieuwe Ford Mustang

Fotogalleries
Ford Mustang
> Artikel lezen

Partybeest: Ford Mustang 50 Year Limited Edition

Autonieuws
Feestnummer voor Ford met Mustang 50 Year Limited Edition
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.