Autonieuws

Volgende generatie Citroën Jumper staat ook klaar

Concerngenoot Peugeot heeft de nieuwe Boxer al naar buiten gebracht en Citroën dan kan natuurlijk niet achterblijven. Maak kennis met de nieuwe Jumper, die eveneens de Italiaanse Fiat Ducato toch zijn familie mag rekenen.

Het front van Citroën's bestelbus annex personenvervoerder, de Jumper, is zichtbaar vernieuwd. Moderner geworden ook, net als bij de Boxer en de Ducato. Met de opgefriste grille, nieuwe koplampen (die tevens optioneel zijn uit te rusten met LED-dagrijverlichting) gaat de nieuwe Jumper met frisse zin zijn derde generatie.
Binnenin wordt dat enthousiasme voortgezet door met name moderne features zoals een geïntegreerd multimediascherm dat vanaf heden in het dashboard is te vinden. Daarmee kan niet alleen de multimedia en het optionele navigatiesysteem worden bediend, ook de tegen meerprijs verkrijgbare achteruitrijcamera en de detectie van de parkeersensoren worden erop getoond. 

Zelfde recept
In het vooronder kunnen dezelfde motoren liggen als voorin de Peugeot Boxer. Alle vier de diesels zijn namelijk ook in de Jumper te verkrijgen, te weten een 2.2 HDi met 110, 130 en 150 of de 180 pk sterke 3.0 HDi. Daarnaast zijn er overigens twee motoren met Stop&Start-systeem te verkrijgen. Dat zijn de 130 en e-HDi 150.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Citroën Berlingo leeft op grotere voet

Autonieuws
> Artikel lezen

Citroën C3 R5 blijkt een hele brute rallybak

Autonieuws
Citroën C3 R5 blijkt een hele brute rallybak
> Artikel lezen

Wegdromen bij de 1.360 pk sterke DS X E-tense

Autonieuws
> Artikel lezen

Citroën: 'Geprijsde C4 Cactus vervangt ook C4'

Autonieuws
> Artikel lezen

Citroen C4 Aircross mogelijk te koop bij AliExpress

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.