Autonieuws

Italiaans kleurenballet: Maserati GranTurismo MC Centennial Edition

Als deel van het honderdjarig-verjaardagsfeestje van Maserati brengt het Italiaanse merk een speciale editie van de GranTurismo MC uit, de Centennial Edition. Meteen te herkennen aan de gewaagde kleuren.

Bijzonder aan deze kleurrijke GranTurismo MC Centennial Edition is vooral een bredere waaier aan, je raadt het al, kleuren. Op de carrosserie biedt Maserati de keuze uit Magma Red of Inchistrio Blue drielaags-lak en in het interieur heb je de keuze uit wit, grijs of zwart leder. Behoudende kleuren die lekker contrasteren met de felle koetswerkkleuren van de GranTurismo MC. Open rijden kan overigens ook, want de eeuweditie is er tevens als GranCabrio MC. Bovendien kent de Centennial Edition een kwartet aan nieuwe velgdesigns, waar Maserati’s speciale Centennial-logo op de naafdoppen prijkt.

Het had zo mooi kunnen zijn
Enthousiast geworden? Dat valt te begrijpen. Echter hebben we slecht nieuws te melden. De uitvoering komt – weer eens – niet naar Nederland. Zelfs aan heel Europa gaat hij voorbij. Enkel de Amerikanen kunnen van het bewezen magistrale geluid van de 460 pk sterke 4.7 liter V8 in Centennial-saus genieten. Wij zijn beperkt tot enkel de 'gewone' GranTurismo MC Stradale, al klagen we daar natuurlijk absoluut niet over.

Gerelateerde artikelen

Vertier voor vier in Maserati GranTurismo MC Stradale

Autonieuws
Vertier voor vier in Maserati GranTurismo MC Stradale
> Artikel lezen

Ferrari-V8 voor Maserati Levante Trofeo

Autonieuws
> Artikel lezen

Maserati GranTurismo en GranCabrio nogmaals bijgepunt

Autonieuws
> Artikel lezen

Kunst(meubel)stukken: Maserati by Zanotta Capsule Collection

Lifestyle & design
Militaire precisie
> Artikel lezen

Honderd jaar passie verenigd in Maserati Alfieri

Autonieuws
Maserati Alfieri
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.