Autonieuws

Volkswagen trakteert op Golf Edition 40-uitvoeringen

Jarigen trakeren! Wie daarom tot en met 11 mei een Volkswagen Golf Edition 40 koopt, profiteert van hoge kortingen op de gebruikelijke vanafprijzen. Zelfs de Golf GTI en de nog snellere R zijn tot deze datum sterk in prijs verlaagd.

De drie- en vijfdeurs Edition 40-modellen zijn over het gehele Golf-leveringsprogramma uitgesmeerd. Er zijn talloze zogenoemde 40x40 Golf-modellen in deze feestuitvoering beschikbaar; van de Easyline, tot en met de TDI BlueMotion met 14% bijtelling en de Golf R. Hun gemeenschappelijke kenmerk is een lagere vanafprijs dat wel ruim 4.000 euro kan bedragen.

Voor elk wat wils
Gedurende de actieperiode is een Volkswagen Golf er vanaf € 18.500,-. Wie ook nog een auto in te ruilen heeft mag daar 1.000 euro extra inruilpremie bij bovenop tellen en heeft voldoende aan het (bij)betalen van € 17.500,-. Voor de zakelijke rijder in het bijzonder staat de Golf TDI BlueMotion Edition 40 klaar. Die kost tijdelijk € 23.700,-. Normaliter is dat enkele duizenden euro’s hoger.
Verder is er nog de Golf Trend Edition 40, Comfortline Edition 40, Highline Edition 40 en de GTI, GTD en R Edition 40. Volkswagen trakteert de kopers van deze Golfjes allemaal op kortingen plus een rijkere uitrusting. Onder meer Climatic-airco, radio met aanraakscherm, elektrisch bedienbare ramen en spiegels, boordcomputer en klein leerpakket zijn standaard.

Cup Edition 40
Nieuw ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van de Golf is de speciale Cup Edition 40, een sportief getint model op basis van de Comfortline. Standaard heeft hij lichtmetalen 16 inch wielen, exclusieve bekleding met grijze stiknaden, LED-achterlichten en -kentekenplaatverlichting en parkeerhulp rondom. In driedeurs uitvoering en voorzien van de 1.2 TSI met 105 pk is hij er vanaf € 23.000,-.

GTI en R 40
Ook de sportieve toppers binnen de Golf-reeks zijn er als Edition 40. Zo is de Golf GTI met een tijdelijke starttarief van € 32.900,- een stuk aantrekkelijker geprijsd, want normaal kost ‘ie minstens € 34.090,-. Ook de kortgeleden geïntroduceerde, 300 pk sterke Golf R laat Volkswagen al meteen meeprofiteren. Als Edition 40 staat hij in de boeken voor € 45.900,-. Dit zal vanaf medio mei weer € 47.090,- zijn.

Gerelateerde artikelen

Hier is 'ie dan, de 290 pk sterke Golf GTI TCR

Autonieuws
> Artikel lezen

Mysterieuze Volkswagen Golf GTI roept vraagtekens op

Spyshots
> Artikel lezen

De highlights van 40 jaar Volkswagen Golf

Autonieuws
Stoute dromen
> Artikel lezen

Volkswagen vertelt meer over R Pikes Peak-racer

Autonieuws
Volkswagen vertelt meer over R Pikes Peak-racer
> Artikel lezen

Volkswagen Golf R Variant wakkert trend verder aan

Spyshots
Volkswagen Golf R Variant
> Artikel lezen

Officieel: Volkswagen Golf GTE hybride en 7% bijtelling

Autonieuws
Volkswagen Golf GTE: plug-in hybride met 7% bijtelling
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.