Autonieuws

Ook (toekomstige) Ford S-Max gaat super-de-luxe als Vignale

We willen Ford's premiumlabel Vignale graag een warm hart toedragen, maar nog veel liever willen we dat de Amerikanen hun veelbelovende plannen eindelijk eens realiteit laten worden. Want evenals de Mondeo Vignale uit 2013 lijkt de gelijknamige super-de-luxe S-Max slechts een zoethoudertje. Een zeer smakelijke, dat wel.

Vignale staat bij Ford voor het allerbeste dat ze kunnen bieden en deze S-Max Vignale Concept is de tweede telg in die exclusieve productlijn. De eerste is de halverwege 2013 gepresenteerde Mondeo Vignale Concept, die als minder rijk uitgerust model nog steeds niet in Europa te verkrijgen is. Ook voor de S-Max Vignale wordt het nodige geduld gevraagd, want de donorauto is nog niet eens zijn conceptfase ontgroeid. Het is dus maar de vraag wanneer Ford beide Vignale-modellen daadwerkelijk gaat lanceren.

Luxe
Met de Vignale-lijn wil Ford het niveau van luxe van de topmerken benaderen en dat uit zich zowel in het in- als exterieur. Een speciale grille, chromen spiegelkappen en 21 inch velgen sieren de koets van de S-Max Vignale Concept. Zich overdreven onderscheiden doet de Vignale zich echter niet, mits we buiten de auto blijven staan. Pas wanneer bij het openen van de portieren is te meerwaarde van Vignale te bemerken. Zacht leder met stijlvolle stiksels siert het interieur en is aanwezig zover het oog reikt. Zelfs de hemelbekleding is bekleed met fijn gelooide runderenhuid.

Vignale Lounges
Om de klant extra beleving te geven richt Ford binnenkort een aantal geselecteerde dealers in als Vignale Lounges. Wat men daarmee wil bereiken is de klant in een rustige omgeving laten genieten van de optionele mogelijkheden die Vignale biedt. Zo kan elke klant weloverwogen keuzes maken. Het biedt daarnaast ook extra service. Ford haalt je Mondeo- of S-Max Vignale namelijk voor je op wanneer hij een beurt nodig heeft en brengt je auto ook weer voor je terug. Puike plannen, maar zoals gezegd eerst maar eens wachten tot de auto’s daadwerkelijk te krijgen zijn.

Gerelateerde artikelen

Ford Focus Vignale Concept gaat in productie!

Autonieuws
Ford Focus Vignale Concept gaat in productie!
> Artikel lezen

Acceptabele meerprijs voor Ford S-Max Vignale

Autonieuws
Ford S-Max Vignale
> Artikel lezen

Ford Vignale-trim voor S-Max, Edge en Kuga

Autonieuws
Vignale-trim voor Edge, Kuga & S-Max
> Artikel lezen

Ford gaat op mondaine tour met Mondeo Vignale

Autonieuws
Ford gaat op mondaine tour met Mondeo Vignale
> Artikel lezen

Lesje MPV tekenen: Ford S-Max Concept

Autonieuws
Lesje MPV tekenen: Ford S-Max Concept
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.