Autonieuws

In het zonnetje: Lexus IS 300h Edition en F Sport Edition

Ondanks een gunstige bijtelling voor een premium-middenklasser wil het nog niet echt vlotten met de jongste Lexus IS-serie. Met de aantrekkelijke geprijsd IS 300h Edition en F Sport Edition hopen de Japanners op verbetering.

De Lexus IS heeft uitstraling, rijdt bijzonder goed en ontbreekt het niet aan luxe. En toch blijkt dat niet afdoende om het winkelende publiek in zijn klasse te overtuigen. Dat zijn dan ook veeleisende klanten. Misschien dat het gratis weggeven van een navigatiesysteem en parkeersensoren rondom helpt, want daarmee zijn de IS 300h Edition en F Sport Edition standaard uitgerust.

Edition
Behalve het genoemde navigatiesysteem en de parkeerhulp omvat de standaarduitrusting van de IS 300h Edition onder meer ook nog 17 inch lichtmetalen velgen met 10-spaaks design, dual-zone airconditioning met S-Flow technologie, wat volgens Lexus tienmaal krachtiger is dan vergelijkbare airco’s en toch energiezuiniger, een automatisch dimmende binnenspiegel en een regensensor. Al met al houdt je € 3.000,- op zak op een vanafprijs van € 39.990,-.

F Sport
Ook de IS F Sport Edition is per direct verkrijgbaar en die pakt van zichzelf al uit met aangescherpte met daarbovenop 18 inch velgen, sportstoelen en een centraal geplaatst instrumentarium dat op dat van de bloedstollende LFA is gebaseerd. De verwennerijen van de Edition zijn ook van de partij en daarvoor vraagt de dealer in totaal € 43.990,-.

Gerelateerde artikelen

Lexus verstrekt meer details IS 300h

Autonieuws
Lexus verstrekt meer details IS 300h
> Artikel lezen

Lexus IS 300h heeft aantrekkelijk prijskaartje

Autonieuws
Lexus IS 300h heeft aantrekkelijk prijskaartje
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.