Autonieuws

Het WK al in je bol met de Opel Astra Copacabana

Opel brengt ons alvast in de stemming voor het aanstaande WK voetbal in Brazilië met deze Astra Copacabana. Vernoemd naar de bekende stranden langs de Braziliaanse kust en bezaaid met een grasgroen meubilair, zorgt hij ongetwijfeld voor een scheut samba op de Europese wegen.

Aan Braziliaanse invloeden geen gebrek bij de Opel Astra Copacabana. Kijk alleen al naar de Braziliaanse vlag op het dak en de op palmboom geïnspireerde lijnen op de flank. Maar ook binnenin samba-invloeden te over. Echt gras uit het beroemde Maracaña-stadion en zand van de alom begeerde Copacabana-stranden nestelen je in een tropische Zuid-Amerikaanse setting. Alsof je al in Brazilië bent.

Braziliaans temperament
Al dat moois geeft je ogen ongetwijfeld de indruk van het Braziliaanse temperament, maar als dat nog niet genoeg is moet je even op het gas trappen. De 1.6 liter turbomotor met 200 pk is namelijk zo pittig als klassieke Braziliaanse saus. Zelfs de watervlugge stervoetballer Neymar snel je voorbij met deze Astra.

Afkoelen
Om af te koelen na een sprintje over de voetbalvelden die in Nederland Rijkswegen heten, zet je de auto even aan de kant om te genieten van een speciale caipirinha-cocktail. Zonder het alcoholische cachaca uiteraard want je moet daarna wel in volle nuchterheid verder kunnen rijden natuurlijk. Vanaf de zijlijn moedig je de Braziliaanse voetballers aan met een samba- of vuvuzela-claxon, alsmaar genietend van je cocktails. Kopen kan vanaf vandaag, 1 april, bij de Opel dealer in de buurt. Voor een zoetige prijs van € 24.444,44 is de Opel Astra Copacabana van jou.

Gerelateerde artikelen

Opel prijst de Astra GTC met 170 pk

Autonieuws
Opel prijst de Astra GTC met 170 pk
> Artikel lezen

Compromisloos sportief: Opel Astra OPC Extreme

Autonieuws
Alle details Opel Astra OPC EXTREME
> Artikel lezen

De 10 leukste 1 april-grappen van automerken ooit

Autonieuws
Nissan Sandwich Toast-R
> Artikel lezen

1 april?! Rolbeugel keert terug op VW Golf Cabriolet

Autonieuws
1 april?! Rolbeugel keert terug op VW Golf Cabriolet
> Artikel lezen

Onderschat de volgende Opel Astra OPC niet

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.