Autonieuws

Score! MINI Paceman GoalCooper

Er is geen automerk dat de lachers zo vaak op haar hand weet te krijgen als MINI. Ook deze gepresenteerde Paceman GoalCooper, een geslaagd woordgrapje op ‘goalkeeper’, is bijzonder doeltreffend op 1 april.

Volgens MINI is de Paceman GoalCooper speciaal voor de Braziliaanse markt bedoeld en in het bijzonder voor mensen die het daar binnenkort plaatshebbende WK Voetbal een warm hart toedragen. Een carrosserie die is getooid in de vrolijke kleuren van de Braziliaanse vlag is nog maar het begin. Open de portieren en de vloer ligt bezaaid met vloermatten van kunstgras, zijn de stoelen naar eigen zeggen in staat de ‘wave’ te doen en brengt stadionverlichting je helemaal in WK-sferen. Het minuscule voetbaltafeltje, dat gemonteerd is op de Center Rail, scoort al evenzo goed als grap.

Keeper met sensorreflexen
De leukste WK-gadget is helemaal achterin te vinden. De bagageruimte van de Paceman GoalCooper is namelijk omgetoverd tot een heus voetbaldoel, compleet met grasmat, een doelnet en een scorebord (feitelijk een iPad) dat het doelsaldo weergeeft. Het is zelfs mogelijk je score te delen met vrienden via de MINI Connected App. Maar een doelpunt scoren, hoe doe je dat dan precies? Nou, dat is knap lastig volgens MINI. Zodra de parkeersensoren en de interieursensoren van het alarmsysteem een schot op het doel in de bagageruimte detecteren, gooit de Paceman GoalCooper razendsnel zijn achterklep dicht om een score te voorkomen. Wie mist loopt een deuk in zijn ego op, alsook mogelijk andere deukjes.

Gerelateerde artikelen

€ 150.000,- voor MINI Paceman Roberto Cavalli

Autonieuws
€ 150.000,- voor MINI Paceman Roberto Cavalli
> Artikel lezen

Vernieuwde MINI Countryman & Paceman

Autotests
Mini Countryman & Paceman
> Artikel lezen

De 10 coolste accessoires van MINI, voor je Mini

Lifestyle & design
Voorkom een kleiderboel
> Artikel lezen

MINI stuurt Countryman en Paceman uit shoppen

Autonieuws
MINI stuurt Countryman en Paceman uit shoppen
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.