Autonieuws

Trainingspak voor BMW 2-serie Active Tourer

MPV of niet, ook de 2-serie Active Tourer kreeg van BMW een trainingspak aangemeten. Het M Sport Package zal vanaf de zomer tegelijk met de reguliere uitvoeringen verkrijgbaar zijn voor nog onbekende prijzen.

Wie de moeite heeft genomen om naar de Autosalon van Genève af te reizen, had al geweten hoe de BMW 2-serie Active Tourer met M Sport Package smoelt. Daar stond de sportieve uitvoering – notabene in hetzelfde blauw – namelijk al zij-aan-zij met een Luxury Line te schitteren. Er zal ook nog een Sport Line-uitvoering te bestellen zijn, maar die wijkt wezenlijk af van de 2-serie Active Tourer M Sport.

18 inch
Tot het M Sport Package behoren zoal grovere bumpers met grotere luchtinlaten, een stel wulpse zij-skirts en een onderbumper aan de achterzijde die meegespoten kan worden in de carrosseriekleur of in contrasterend zwart uitgevoerd kan worden. Standaard rust de M Sport op 17 inch wielen, terwijl 18 inch optioneel zal worden aangeboden. Bovendien heeft BMW de koets 10 millimeter laten zakken ten opzichte van de minder bedeelde uitvoeringen. Dit zou het rijgedrag ten goede komen.

M-badges
In het interieur pakt de M Sport uit met speciale motieve en sticksels tegen een donkere achtergrond. Een M-sportstuurwiel is naar goede traditie ook van de partij, evenals aluminium inlegstukken en enkele M-badges om de inzittenden eraan te herinneren dat ze in een speciale uitvoering hebben plaatsgenomen.

Gerelateerde artikelen

225xe en 330e: nog twee plug-in hybrides van BMW

Autonieuws
225xe en 330e: nog twee plug-in hybrides van BMW
> Artikel lezen

BMW toont ook hybride 2-serie Active Tourer

Autonieuws
BMW toont ook hybridende 2-serie Active Tourer
> Artikel lezen

Facelift voor BMW 2-serie Active en Gran Tourer

Autonieuws
> Artikel lezen

Prijzen voor vernieuwde BMW 2-serie Active en Gran Tourer

Autonieuws
> Artikel lezen

Officieel: BMW 2-serie Active Tourer (inclusief richtprijs)

Autonieuws
Officieel: BMW 2-serie Active Tourer (incl. prijs)
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.