Autonieuws

Prijslijst nieuwe Citroën C1

De nieuwe Citroën C1 is er! En met het bekend maken van de volledige prijslijst kan er ook besteld worden. De nieuwe C1 is geprijsd op minimaal € 9.490,- voor de 3-deurs in basisuitvoering. De rest van de prijzen zie je hieronder.

Nog maar een keer de details dan, om het geheugen weer op te frissen. De koper van een nieuwe Citroën C1 heeft de keuze uit een drietal benzinemotoren waarbij de instapper wordt gevormd door de e-VTi 68 Airdream met 68 pk en 14% bijtelling. Deze wordt gevolgd door de VTi 68 ETG en de VTi 82, waarbij de cijfers uiteraard voor het vermogen staan. Deze motoren zorgen voor een notering in de 20% bijtellingsklasse voor de C1.

Drie niveaus
Niet alleen drie motoren, maar ook drie uitrustingsniveaus op de prijslijst van de Citroën C1. We vangen aan bij het Live pakket, gevolgd door Feel en Shine. Het Live pakket beschikt enkel over de e-VTi 68 Airdream en is zoals gezegd goed voor 14% bijtelling bij zakelijk gebruik. Prijzen beginnen bij € 9.490,-. De standaarduitrusting van dit pakket is niet bijzonder luxe, maar je beschikt wel over LED-dagrijverlichting, ESP en Hill Start Assist. Iets luxer wordt het met het Feel pakket, dat onder andere een radio met USB- en Aux-aansluiting, centrale vergrendeling en elektrische ramen voor toevoegt aan de uitrusting. Prijzen vangen hier aan bij € 10.540,- met de e-VTi 68 en € 12.140,- voor de VTi 68 met ETG (elektronische versnellingsbak).

Topmodel Shine
Geheel bovenaan het assortiment prijkt de Shine die met alle motoren verkrijgbaar is. Met e-VTi 68 krachtbron in de motorsteunen kost deze € 12.640,-, met VTi 68 ETG € 14.040,- en met VTi 82 staat hij voor € 13.990,- in de prijslijst. Leuke extra voor zowel deze uitvoering als de Feel is het € 1000,- euro kostende schijfdak genaamd Airscape. Investeer je liever in twee additionele deuren als in een kek vouwdak? De vijfdeurs variant van de C1 vergt een meerprijs van € 350,-. 

Launch Editions
Als speciale uitvoering lanceert Citroën ook een tweetal Launch Editions. Beginnend bij de Airscape Feel Edition, die voor € 12.150,- als driedeurs en € 12.500,- als vijfdeurs in de boeken staat, aangedreven door de e-VTi 68 Airdream. Bijzonder aan deze Edition is uiteraard het Airscape dak, maar ook airconditioning en 15-inch wielen behoren tot de extra uitrusting. De ander is de Shine Edition, die alleen als driedeurs en met dezelfde motor als hiervoor genoemd te verkrijgen is voor € 12.990,-. Hierop zijn chromen spiegelkappen, automatische airco en extra getinte ruiten standaard.

De nieuwe Citroën C1 staat in de zomer bij de dealers.

Gerelateerde artikelen

Vanafprijs Peugeot 108 begint onder de 10 mille

Autonieuws
Peugeot 108 voor minder dan 10 mille
> Artikel lezen

Vanafprijs nieuwe Citroën C1 bekendgemaakt

Autonieuws
Vanafprijs nieuwe Citroën C1 bekendgemaakt
> Artikel lezen

Citroën toont studiemodel C1 Urban Ride

Autonieuws
Citroën toont studiemodel C1 Urban Ride
> Artikel lezen

Nieuwe Toyota Aygo: de eerste foto's

Autonieuws
Nieuwe Toyota Aygo: de eerste foto's
> Artikel lezen

Citroën stelt C5 Aircross voor Europa voor

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.