Autonieuws

Volledige prijslijst vernieuwde Volkswagen Polo

De volledige prijslijst van de gefacelifte Volkswagen Polo is klaar. Opvallend is dat de Polo goedkoper is geworden dan voorheen en is standaard voor € 13.490,- als driedeurs te bestellen.

Vanaf mei staat de vernieuwde Polo bij de dealers. Hij is in vijf uitrustingsniveau te bestellen, te weten Easyline, Trendline, Comfortline, Highline en BlueMotion. Basispakket Easyline heeft standaard al zaken als start/stop, centrale vergrendeling met afstandbediening, elektrische ramen en in hoogte verstelbare voorstoelen. Onder de kap ligt dan een 1.0 liter driecilinder met 60 pk. In de Trendline kom je sneller uit de startblokken met de 75 pk versie van diezelfde driecilinder, of door middel van een 1.4 liter dieselblok met 90 pk. Prijzen beginnen bij € 14.150,- voor de benzineversie en € 16.190,- voor de 1.4 diesel.

Composition Touch
Vanaf het Comfortline-niveau is airco en een touchscreen met Composition Touch standaard. De zeventraps DSG doet zijn intrede als optie vanaf het Comfortline niveau en voegt 2 mille aan de prijzen toe. In combinatie met de 1.0 liter benzinemotor begint de Polo Comfortline bij € 15.550,-, wat kan oplopen tot een kleine 20 mille wanneer uitgerust met 1.2 liter TSI (90 of 110 pk) of 1.4 liter TDI met DSG. Beide motoren brengen de prijs dan naar € 19.590,-. Toppakket Highline staat vanaf € 18.090,- in de boeken in combinatie met de 1.2 TSI met 90 pk en handgeschakelde vijfbak. Standaard sportstoelen en opties als Cortina Silver inleg in de middenconsole zijn dan standaard. Prijzen kunnen oplopen tot € 21.290,- wanneer uitgerust met de sterkere 1.2 TSI of 1.4 TDI motoren in combinatie met DSG.

Executive
Nieuw op de Polo is de toevoeging van Executive pakketten. Voor € 443,- krijg je een 16,5 centimeter groot touchscreen met uitgebreide multimedia opties. Daarbovenop komt MirrorLink, dat je smartphone koppelt aan je Polo. Het Executive Plus pakket is voor € 993,- te krijgen en voegt een Discover Media navigatiesysteem toe.

BlueMotion
De Polo is wederom in 14% bijtellingsvariant te krijgen als BlueMotion. Onder de kap ligt dan de nieuwe 1.4 liter TDI die 75 pk levert en 82 gram CO2 per kilometer uitstoot. Die begint bij € 18.290,-. Het verbruik van de BlueMotion ligt op een fabrieksopgave van 1 op 32.  Alle andere genoemde Polo's zijn goed voor 20% bijtelling.

First Edition
Voor wie niet kan wachten om zo snel mogelijk in een vernieuwde Polo te rijden heeft Volkswagen de First Edition geïntroduceerd. Gebaseerd op het Comfortline pakket heeft deze speciale introductie-editie standaard sportstoelen, multimediabox met USB-aansluiting en een Connectivity-pakket. Op de carrosserie prijken speciale First Edition logo's zodat hij lekker herkenbaar is. Een gelimiteerde oplage van 800 stuks is voor een prijs van € 16.350,- te koop.

De Volkswagen Polo is vanaf mei te bestellen. Alle genoemde prijzen gelden voor de driedeurs variant.

Gerelateerde artikelen

Dit gaat de nieuwe Volkswagen Polo GTI kosten

Autonieuws
Dit gaat de nieuwe Volkswagen Polo GTI kosten
> Artikel lezen

Volkswagen presenteert Polo GTI voor de rallysport

Autonieuws
> Artikel lezen

Volkswagen Polo in het nieuw en weer met 14%

Autonieuws
Volkswagen Polo
> Artikel lezen

Vernieuwde Volkswagen Polo BlueGT, CrossPolo en BlueMotion

Autonieuws
Meer info over de vernieuwde Volkswagen Polo
> Artikel lezen

Volkswagen vertelt meer over R Pikes Peak-racer

Autonieuws
Volkswagen vertelt meer over R Pikes Peak-racer
> Artikel lezen

Volkswagen Polo First Edition al geprijsd

Autonieuws
Polo
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.