Autonieuws

BMW Individual toont kunsten op 4-serie en Z4

Extra zacht leer, glanzend hout en een unieke lak. Wie houdt er niet van, die smeuïge interieur- en exterieuropties van BMW Individual. Aan de hand van een kleine fotoserie van de 4-serie en Z4 Roadster laten ze autoliefhebbers zien hoe zij een exclusieve manier van Freude am Fahren verzorgen.

Luxe van de keuze, dat is wat BMW Individual haar klanten levert. BMW's maatwerkatelier vindt namelijk dat zelf bepalen hoe je Bimmer er uit komt te zien de ultieme luxe is. Op BMW’s Facebook-pagina tonen ze wat ze van de 4-serie Coupé en -Cabrio kunnen maken, evenals een van de vele maatpakken die ze de Z4 Roadster kunnen aanmeten.

Design Pure Fusion
Soepel Opal White Merino-leer is troef in deze fotoserie. En we zien ook een aantal bijzondere diepbruine lakkleuren. BMW Individual zegt zelf dat haar lakkleuren uniek zijn door het changerende effect dat zich net onder de oppervlakte van de lak afspeelt. Zo bepaalt de lichtinval hoe je de kleur van je BMW ziet. Op de Z4 zien we bovendien het luxueuze uitrustingspakket Design Pure Fusion, wat de groeiende bruine trend in de autobranche weerspiegelt.

Gerelateerde artikelen

Goedmakertje: BMW M4 Cabrio 30 Jahre Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Voor de fijnproever: BMW X5 Individual

Autonieuws
Voor de fijnproever: BMW X5 Individual
> Artikel lezen

BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'

Autonieuws
BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.