Autonieuws

Veilig de winter door met winterbanden

Hij komt er weer aan, de winter. Zoals we inmiddels wel gewend zijn kunnen we weer kou, sneeuw en ijs verwachten. Naast de ijspret helaas ook de tijd voor ongelukken in het verkeer door de gladde omstandigheden. Daarom zijn winterbanden een absolute pre. Ieder jaar wordt er weer veel over gesproken maar nog steeds rijdt een aanzienlijk deel van de Nederlandse automobilisten in de winter op zomerbanden. We zeggen het nog maar eens: Dat is niet verstandig. Ben je sceptisch over de werking van winterbanden? Bekijk dan eens het hieronder bijgevoegde filmpje van de ANWB genaamd ´´winterband VS zomerband´´. Hierin wordt nog eens extra duidelijk wat het verschil tussen winter- en zomerbanden op glad wegdek is.

Nooit meer teveel betalen voor winterbanden

Ben je overtuigd van de pluspunten van winterbanden dan kan je er ook voor kiezen om je banden voortaan online te bestellen. Het grote voordeel is dat je keuze hebt uit alle merken en types en je al snel meer dan 40% bespaart. Doordat de grotere webshops op het gebied van autobanden zodanig veel doorloop aan banden hebben kunnen zij vele malen voordeliger leveren. Volgens Dhr. Bakker van Banden Online Bestellen worden er veel winterbanden online verkocht, voornamelijk vanwege de aanzienlijke besparing. Erg populair is ook de mogelijkheid om banden te bestellen welke wij afleveren bij een montagepartner in de regio van de klant. Banden Online Bestellen levert de banden dan bij de partner af en die neemt vervolgens contact op met de klant voor een montage afspraak. Het grote voordeel is dat men veel geld bespaart, bijna geen tijd hoeft te besteden aan de aanschaf en montage en ook voor de montage veelal goedkoper uit is. Daarbij kun je altijd de band kiezen die jij wilt en ben je dus niet afhankelijk van wat de betreffende garage op dat moment heeft liggen.

Snel geleverd

Wanneer je online winterbanden besteld wil je die natuurlijk snel onder de auto hebben. Indien je bij een Nederlandse leverancier besteld zoals Banden-online-bestellen.nl heb je veelal binnen 24 tot 48 uur je bestelling in huis. Daarbij is de levering aan huis of bij montagepartner helemaal gratis. Er zijn dan ook geen extra kosten op de prijs die bij de banden vermeld wordt. Ook de wettelijk verplichte verwijderingsbijdrage is al bij de prijs inbegrepen. Alleen eventuele montagekosten dien je nog bij de gekozen garage te voldoen. De prijs voor montage zie je al tijdens het bestelproces, dus ook daar kom je niet voor verrassingen te staan.

Zomer- en winterbanden opslag

Ook de opslag van zomer- en winterbanden kan via Banden Online Bestellen geregeld worden. In overleg wordt er een partner in je eigen regio geselecteerd. Daar worden je banden dan gewisseld en de niet gemonteerde set opgeslagen. Dat kan al vanaf € 60,- per jaar. Ook voor de opslag bespaar je dus eenvoudig op de kosten. Koop je je banden nog niet online? Probeer het eens en laat je overtuigen door het gemak.

Gerelateerde artikelen

Zo combineren échte mannen werk en privé

Autonieuws
Zo combineren échte mannen werk en privé
> Artikel lezen

Nieuwe Skoda Octavia (Combi) naar buiten

Spyshots
> Artikel lezen

BMW België geeft primeurtje weg bij online configurator 8-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Veramerikaanste Toyota Camry lost Avensis af

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.