Autonieuws

Dit is de werkplek in de nieuwe Mercedes C-Klasse

In navolging van de teaservideo van vanochtend kunnen we je nu glasheldere kiekjes laten zien hoe het werken is vanuit de nieuwe Mercedes-Benz C-klasse. In januari in Detroit is de onthulling.

Viel er vanochtend nog zo weinig te zien, het binnenste van de nieuwe C-klasse krijgen we wel in vol ornaat onder de neus geschoven. Het interieur van de Duitser oogt smaakvol en zal Mercedes kennende weer keurig afgewerkt zijn. Qua styling loopt de C-klasse in ieder geval weer volledig in lijn met de rest van de Mercedes-familie. Dat betekent dat het standaard 7 inch centrale display het meest in het oog springt. Hij is er eveneens met een grootte van 8,4 inch en in combinatie met een head-up display en touchpad. Ook het infotainmentsysteem MyCOMAND zal op het scherm worden weergeven.

Luchtvering
Wij voorspelden al dat de C-klasse een stukje luxueuzer zou worden en deze beelden bevestigen dat. Zo krijgt de C-klasse tal van nieuwe features, zoals het AC-systeem. Dat slimmigheidje gebruikt GPS om tunnels waar te nemen en de luchtcirculatie zo aan te passen dat er geen uitlaatgassen in de longen terechtkomen. Ook is er een slimme voorstoel die detecteert of er een kinderzitje is geplaatst en zo nodig de passagiersairbag uitgeschakeld. En de nieuwe C zal de eerste auto in z´n segment zijn die met luchtvering te verkrijgen is.
Dit is slechts een greep uit de lijst met noviteiten die bij de onthulling van de nieuwe Benz alleen maar langer zal worden. Bereid je maar vast voor op meer teasers en informatie over de C-klasse aankomende weken.

Gerelateerde artikelen

Nu al facelift voor Mercedes C-klasse?!

Spyshots
Nu al facelift voor Mercedes C-klasse?!
> Artikel lezen

Mercedes-AMG C 63-modellen bijgepunt

Autonieuws
> Artikel lezen

Facelift voor Mercedes-Benz C-klasse

Autonieuws
> Artikel lezen

Krankzinnig: Brabus Rocket 900 Coupé

Tuning & styling
Krankzinnig: Brabus Rocket 900 Coupé
> Artikel lezen

Nieuwe dieselhybrides van Mercedes C- en E-klasse

Autonieuws
> Artikel lezen

Snelle facelift Mercedes C-klasse lijkt vooral technisch te zijn

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.