Autonieuws

Jeep blijft koel met Wrangler Polar Edition

Op de voorste spatborden van deze Jeep Wrangler prijken de coördinaten 78 graden Zuid en 106 graden Oost. Hier ligt Vostok, Antartica. Met -89,2 graden Celsius de koudste plek op aarde en het terrein waar deze Jeep Wrangler Polar Edition op geïnspireerd is.

De Wrangler Polar Edition is een speciale versie van de terreinbeul van Jeep en zal ook te zien zijn op de IAA in Frankfurt. Met zijn Hydro-blauwe kleur, 18 inch Gloss Black-velgen en een flinke powerdome op de motorkap is het een robuuste verschijning. Verder valt de Wrangler op door de meegespoten hardtop, nieuwe grille en diverse Polar Edition-accenten zoals de striping. Kijken we binnenin dan zien we de standaard verwarmde zwart-lederen zetels met witte sticksels met Polar-logo en een aangepast instrumentarium met eveneens het Polar-embleem.

Krachtige motoren
De Polar Edition krijgt standaard een achter-differentieel mee voor optimale tractie en zal in het eerste kwartaal van 2014 leverbaar zijn als twee- en vierdeursvariant. Als aandrijving bestaat de keuze uit een 2.8 liter turbodiesel met 200 pk of een 3.6 liter zescilinder-benzine met 284 pk, in combinatie met een 5-traps automaat of handmatige bak.

Gerelateerde artikelen

Black Badass: Jeep Wrangler Nighthawk

Autonieuws
> Artikel lezen

Jeep Wrangler gaat nog extremer met Rubicon 10

Autonieuws
Jeep Wrangler gaat nog extremer met Rubicon 10
> Artikel lezen

Jeep heeft een nieuwe Wrangler, echt waar!

Autonieuws
> Artikel lezen

Ook LEGO Jeep Wrangler laat je weer kind voelen

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Jeep Wrangler Unlimited X: stoer, maar luxe

Autonieuws
Jeep brengt speciale versie van Wrangler, de Unlimited X
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.