Autonieuws

Dacia Duster

Dacia Duster bijgeschaafd voor tweede ronde

Spyshots verklapten al dat –ie eraan zat te komen en op de IAA is het dan zover; Dacia presenteert daar de vernieuwde Duster. Wanneer hij in de verkoop gaat houdt het Roemeense merk nog even voor zich.

Dacia Duster bijgeschaafd voor tweede ronde

Ook over eventuele technische verbeteringen laat Dacia zich pas over een paar weken uit. Voor nu blijft het bij het bekend maken van het vernieuwde exterieur. Aanpassingen daaraan bestaan uit een andere voorbumper met een lager gepositioneerde luchtinlaat en een herontworpen grille voorzien van speelse dubbele lamellen. Ook de koplampen met voortaan dagrijverlichting zijn vernieuwd en zijn qua vorm in lijn gebracht met de nieuwe grille. Bovenop zijn de dakrails verchroomd waardoor ze een robuustere look kregen. Tot slot is de buitenzijde bedeeld met aangepaste achterlichten, een verchroomd uitlaatsierstuk en een nieuw 4WD-embleem om te benadrukken dat de Duster tegen een stootje kan.

Zoals gezegd zal Dacia de vernieuwde Duster in Frankfurt officieel voorstellen en daarbij meer gegevens over de auto vertellen.

Redactie
Door Redactie

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Dacia Duster bijgeschaafd voor tweede ronde

Zoeken

Merk- & modeldossiers