Autonieuws

Dacia Duster bijgeschaafd voor tweede ronde

Spyshots verklapten al dat –ie eraan zat te komen en op de IAA is het dan zover; Dacia presenteert daar de vernieuwde Duster. Wanneer hij in de verkoop gaat houdt het Roemeense merk nog even voor zich.

Ook over eventuele technische verbeteringen laat Dacia zich pas over een paar weken uit. Voor nu blijft het bij het bekend maken van het vernieuwde exterieur. Aanpassingen daaraan bestaan uit een andere voorbumper met een lager gepositioneerde luchtinlaat en een herontworpen grille voorzien van speelse dubbele lamellen. Ook de koplampen met voortaan dagrijverlichting zijn vernieuwd en zijn qua vorm in lijn gebracht met de nieuwe grille. Bovenop zijn de dakrails verchroomd waardoor ze een robuustere look kregen. Tot slot is de buitenzijde bedeeld met aangepaste achterlichten, een verchroomd uitlaatsierstuk en een nieuw 4WD-embleem om te benadrukken dat de Duster tegen een stootje kan.

Zoals gezegd zal Dacia de vernieuwde Duster in Frankfurt officieel voorstellen en daarbij meer gegevens over de auto vertellen.

Gerelateerde artikelen

Dacia heeft een nieuwe Duster, écht waar!

Autonieuws
> Artikel lezen

Bouwen en verschepen graag: Renault Duster Oroch pick-up

Autonieuws
Bouwen en verschepen graag: Renault Duster Oroch pick-up
> Artikel lezen

Kan de nieuwe Duster zich het predicaat budget nog permitteren?

Spyshots
> Artikel lezen

Productiemodel Renault Duster Oroch onthuld

Autonieuws
Renault Duster Oroch
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.